Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kislányomnak félig összenőtt...

Kislányomnak félig összenőtt a hüvelynyilása, mit kell tennem és mit csinálnak vele?

Figyelt kérdés
2010. febr. 25. 08:05
 1/7 anonim ***** válasza:
én még nem is hallottam ilyet!
2010. febr. 25. 08:14
 2/7 anonim ***** válasza:
AZ én kislányomnak is volt ilyen. A gyermekorvos vagy ad beutalót gyermeknőgyógyászatra, vagy megcsinálja ő. Nekünk a doki nénik elérzéstelenítette egy krémmel, fél órát várni kellett, majd szétválasztotta. Nem fájt, csak az nem tetszett neki, hogy lefogtuk. Utána 1-2 hétig vazellinnel, és kamillával kellet felváltva bekenni.
2010. febr. 25. 08:17
 3/7 anonim ***** válasza:
2010. febr. 25. 08:17
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia

Bocsi,de nem a kérdésedre fogok válaszolni!

Azt szeretném kérdezni,hogy megszoktad amúgy neki nézni minden nap,hogy nincs-e összenőve?

Én mindíg figyelem,hogy minden rendben van-e ott minden,nálunk max a hüvelynyílás egyik részén szokott lenni egy kis pici pirosság,de ennyi..

Én mióta itt olvastam,hogy van ilyen,mindíg nézem,hogy nem nőtt-e neki esetleg össze....

Szóval nem cseszegetésképp írtam,csak kíváncsi vagyok,hogy mennyi idő alatt tud össuenőni,ha esetleg nem minden nap figyeli neki az ember..!

Előre is köszi a válaszod!

Üvd.,egy majd 7 hónapos kislány anyuja :)

2010. febr. 25. 09:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is azt gondoltam magamról, hogy a legjobban figyelem, tisztán tartom a babám, és egyik reggel azt vettem észre, hogy eltűnt a hüvelynyílása. A doki szerint valamilyen belső gyulladástól lehetett, úgyhogy nem attól, hogy nem tartottam tisztán, és én is figyeltem, és szerintem észre vettem volna akár rögtön, nem tudom mikóta lehetett úgy, de előtte voltunk pár nappal oltáson, és a dokinő sem szólt, ő ezt miondig figyeli..
2010. febr. 25. 09:06
 6/7 anonim ***** válasza:

Én is offolnék: ha ilyen történik, nem vihetem a saját nőgyógyászomhoz? Akinél született? Mindenképpen gyereknőgyógyra kell?

Nekem kéthetente figyeli a gyermekorvos, és én is szoktam neki széthúzni napi egyszer. Ő is azt mondta, hogy érzéstelenítés után széthúzzák.

2010. febr. 28. 17:03
 7/7 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

A tesóm kislánya is igy járt.Orvosa egy kenöcsőt irt fel,meg ülőfürdőt napi 3szor amibe tenni kellett valamit.Magátol szétvált.

2010. febr. 28. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!