Kislányomnak félig összenőtt a hüvelynyilása, mit kell tennem és mit csinálnak vele?
Szia
Bocsi,de nem a kérdésedre fogok válaszolni!
Azt szeretném kérdezni,hogy megszoktad amúgy neki nézni minden nap,hogy nincs-e összenőve?
Én mindíg figyelem,hogy minden rendben van-e ott minden,nálunk max a hüvelynyílás egyik részén szokott lenni egy kis pici pirosság,de ennyi..
Én mióta itt olvastam,hogy van ilyen,mindíg nézem,hogy nem nőtt-e neki esetleg össze....
Szóval nem cseszegetésképp írtam,csak kíváncsi vagyok,hogy mennyi idő alatt tud össuenőni,ha esetleg nem minden nap figyeli neki az ember..!
Előre is köszi a válaszod!
Üvd.,egy majd 7 hónapos kislány anyuja :)
Én is offolnék: ha ilyen történik, nem vihetem a saját nőgyógyászomhoz? Akinél született? Mindenképpen gyereknőgyógyra kell?
Nekem kéthetente figyeli a gyermekorvos, és én is szoktam neki széthúzni napi egyszer. Ő is azt mondta, hogy érzéstelenítés után széthúzzák.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
A tesóm kislánya is igy járt.Orvosa egy kenöcsőt irt fel,meg ülőfürdőt napi 3szor amibe tenni kellett valamit.Magátol szétvált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!