7 hónapos kisfiam kiesett az etetőszékből, nem csináltak röntgent…megnyugodhatok így?
Eléggé beteg lettem, lázam is volt.. lepihentem a nappali kanapéra egy kicsit. Férjem addig húslevest akart készíteni, betette a babánkat az etetőszékbe, de nem kötötte be… nem figyelt, én hülye pedig nem néztem meg, hogy be van-e kötve.
Szóval felállt és kiesett, féloldalt érkezett a földre a kőre, vállával és a pocakjával.
Azonnal felsírt, nem hànyt, nem volt aluszékony, jókedvű maradt.
Én sokkot kaptam, rohantunk az ügyeletre, ahol megállapították, hogy mivel nincs a fején sérülési nyom és mosolygott a kisfiam, így megvizsgált, de röntgent nem készítettek…azt mondták nem látják indokoltnak. Én viszont aggódom, vagy feleslegesen?
Kérdező, a gyereked miatt ne aggódj. Az orvos nem csak röntgennel tud vizsgálni. Megnézték, nem volt indokolt a sugárterhelésnek kitenni a kicsit. Nyugodj meg.
Viszont a férjeddel a kapcsolatototkat rendezni kéne. Legjobb lenne a párterápia, de az is sokat segítene, ha közösen lefektetnétek a szabályokat. Ha expliciten ki lenne mondva, hogy az etetőszékben mindig bekötitek, a babakocsit befékezitek ha nem fogjátok és benne a gyerek, a pelenkázón nem hagyjátok egyedül (bár az én fiam úgy is leesett, hogy 5 cm-re álltam mellette, felé fordulva, és kotortam a popsikrémet keresve) stb., és többet nem ellenőrizgetnéd. Nem tesz jót a kapcsolatnak.
Ne aggódj, látta orvos, a kedve jó, valószínűleg kutyabaja.
Mindenkivel előfordulhat ilyen akár a saját hibájából, akár máséból.
Legközelebb már a férjed is jobban odafigyel erre. (Egyszer én is elfelejtettem bekötni a gyereket, igaz nem esett ki, de felállt az etetőszékben, kihordtam lábon egy infarktust)
Az én babám a buszban repült babakocsistól.. A középső ajtónál ültünk, le volt fékezve a babakocsi, 1,5 órás busz út, mi ültünk a kettes ülésben a férjemmel, a babánk meg ugye a babakocsis helyen volt közvetlenül előttünk (10 centire kb)
Egy beláthatatlan kanyarban jött szembe egy bmw, félig a mi, félig a saját sávjában.. A buszsofőr satufékezett, a bmw sofőrje is, és a babakocsi elkezdett csúszni, majd az oldalára borult. Be volt kötve, de a bal oldalát(kezét, lábát) így is bevágta. Az autó sofőrje persze vigyorogva elhajtott. Nem tudtunk utána nyúlni, olyan hirtelen történt, plusz én is megfejeltem a korlátot. A fiam cumisüvegét valahol a sofőrnél szedtük össze, a textil pelust meg 3 üléssel arrébb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!