Télen született babát mikor vittétek ki először utcára?
Amikor hazahoztuk a kórházból.
Lehet le vagyunk maradva, de mi 2023-ban még nem tudtunk hazateleportálni.
Másnap kellett vinni a háziorvoshoz, 5 percre van gyalog, nyilván a teleportálás lett volna oda is a legcélszerűbb, de mivel mi még nem tartunk ott ezért kénytelenek voltunk vele elsétálni a rendelőig. Sőt haza is kellett vele onnan jönni.
Nálam mondjuk az autóig menni 50 métert nem számít sétának, de kinek mi az igénye persze, de mit is vártam itt…
Elsőnek köszönöm a választ.
2 hetes múlt a babám, januártól, ha kezdődik az óvoda, iskola, lesz, hogy őt is vinni kell, ha a nagyobbakat viszem (gyalog, vagy tömegközlekedve), viszont így lehet, nem ártana elkezdjem szoktatni.
(A többiek nyáron és ősszel születtek.)
Korhazbol hazasetaltunk, mert nincs autonk, de amugy 5 perc seta volt, szoval nem nagy dolog.
Utana egyebkent napsuteses ido volt es 5 fok (januarban) szoval kb naponta kimentunk. Csak akkor nem mentunk, ha nem ereztem jol magam a ferjem meg keson ert haza.
Amugy meg most a te esetedben igazabol nem nagyon van kerdes, ha muszaj menni, muszaj menni.
De eddig is lehetett volna.
"de mit is vártam itt…"
Nem említettél sétát...
Egyébként hazavitelkor, illetve egyhetesen már el kellett vinni orvoshoz. Utána voltak rendszeres séták már gyermekágyi időszak alatt is, bár a lezárások néha bezavartak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!