Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Télen született babát mikor...

Télen született babát mikor vittétek ki először utcára?

Figyelt kérdés

tegnap 17:33
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
93%
Novemberi babám 3 naposan, amikor hazamentünk a kórházból, már a -10 fokban kint volt velünk a játszótéren, amíg a nővérét kicsit lemozgattuk. Azóta sem aludt olyan jót :) Pedig már 2 éves.
tegnap 17:41
 2/27 anonim ***** válasza:
70%

Amikor hazahoztuk a kórházból.

Lehet le vagyunk maradva, de mi 2023-ban még nem tudtunk hazateleportálni.

Másnap kellett vinni a háziorvoshoz, 5 percre van gyalog, nyilván a teleportálás lett volna oda is a legcélszerűbb, de mivel mi még nem tartunk ott ezért kénytelenek voltunk vele elsétálni a rendelőig. Sőt haza is kellett vele onnan jönni.

tegnap 17:42
 3/27 anonim ***** válasza:
51%
2 hetesen vittük ki először sétálni.
tegnap 18:07
 4/27 A kérdező kommentje:

Nálam mondjuk az autóig menni 50 métert nem számít sétának, de kinek mi az igénye persze, de mit is vártam itt…

Elsőnek köszönöm a választ.

2 hetes múlt a babám, januártól, ha kezdődik az óvoda, iskola, lesz, hogy őt is vinni kell, ha a nagyobbakat viszem (gyalog, vagy tömegközlekedve), viszont így lehet, nem ártana elkezdjem szoktatni.

(A többiek nyáron és ősszel születtek.)

tegnap 18:07
 5/27 anonim ***** válasza:
80%

Korhazbol hazasetaltunk, mert nincs autonk, de amugy 5 perc seta volt, szoval nem nagy dolog.

Utana egyebkent napsuteses ido volt es 5 fok (januarban) szoval kb naponta kimentunk. Csak akkor nem mentunk, ha nem ereztem jol magam a ferjem meg keson ert haza.

Amugy meg most a te esetedben igazabol nem nagyon van kerdes, ha muszaj menni, muszaj menni.

De eddig is lehetett volna.

tegnap 18:15
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Első naptól, hogy otthon voltunk.
tegnap 18:24
 7/27 anonim ***** válasza:
74%
Kb 2 hét.
tegnap 18:24
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
5 naposan
tegnap 18:42
 9/27 anonim ***** válasza:
100%
Januári, 2 hét után vittem ki, de nem azért mert hideg volt, csak épp létezni nem tudtam állva nem hogy sétikálni.
tegnap 18:43
 10/27 anonim ***** válasza:
100%

"de mit is vártam itt…"

Nem említettél sétát...

Egyébként hazavitelkor, illetve egyhetesen már el kellett vinni orvoshoz. Utána voltak rendszeres séták már gyermekágyi időszak alatt is, bár a lezárások néha bezavartak.

tegnap 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!