Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Télen született babát mikor...

Télen született babát mikor vittétek ki először utcára?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 17:33
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
77%
Én úgy 2 hetes korában kezdtem a rendszeres sétát, leginkább csak annyira, hogy magamat ne erőltessem túl. Az elején 15-20 perceket kb, aztán ahogy jól esett, növeltük.
tegnapelőtt 19:05
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Februári a lányom. Csütörtökön született, hétfőn mentünk haza. Az első pár napban még fájt mindenem, nem vágytam sétálni. Így majdnem 1 hetesen, szerdán vittem ki a teraszra. Aztán pár nap múlva már jobban voltam én is, mentünk sétálni.

A fiam májusi, nála ez egyszerűbb volt, mert nem kellett öltöztetni. Hazajöttünk, itt volt anyósom. Fogtam a gyereket a kezemben, aztán kiültünk a teraszra kávézni. :)

tegnapelőtt 19:14
 13/28 A kérdező kommentje:

Ott van a kulcsszavaknál…

1 hetesen most nekünk is be kellett vinni, de inkább hívtam taxit, mert nem mertem lesétálni vele.

Hétvégén lemegyünk akkor, úgy döntöttem.

tegnapelőtt 19:15
 14/28 anonim ***** válasza:
December elején született, kb. 2 hetes volt az első sétánál. Szerettem volna hamarabb is kell vinni, de végig nagy köd volt, erős szél, így inkább bent maradtunk. Kinyitottam az erkélyajtót, és ott aludt előtte a babakocsiban felöltöztetve.
tegnapelőtt 19:49
 15/28 anonim ***** válasza:
Január elején született a lányom, két hetesen vittük sétálni.
tegnapelőtt 19:53
 16/28 anonim ***** válasza:
78%
De mihez kell szoktatni? 🤔
tegnapelőtt 20:01
 17/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Utolsó, ha kérdésed van, írd ki, te is megteheted egész nyugodtan…

(Én egyikkel sem úgy kezdtem, hogy egyből kint voltunk 1 órát, a védőnő is fokozatosságot javasolt.

De biztos szórakozott…)

tegnapelőtt 20:26
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Eskü én is azt akartam kérdezni, hogy mihez kell szokatni? A levegőhöz?

Ez a szokatás csak az őskövület védőnők hülyesége, nekem mindig olyan fura, hogy 2024ben az emberek még ilyen ósdi dolgokat csinálnak.

Én minden gyerekemet simán kivittem már a teraszra aludni is 5 napos koràtól, nemhogy szoktattam volna, ez olyan butaság. Még-10 fokban megérteném a kérdést, de 5 fokos napsütés volt ma is, tök jó idő.

Annyi felesleges hülyeséget csináltam volna, ha a védőnőre hallgatok..

tegnapelőtt 20:57
 19/28 anonim ***** válasza:
Téli gyereknél a kórházban is kinyitottuk az ablakot. Mondta a doki, hogy a levegőtől nem lesz semmi baja.
tegnapelőtt 21:51
 20/28 anonim ***** válasza:
Januári babámat 2 hetesen
tegnapelőtt 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!