Téli zimankóban született babát mikor vittetek először sétálni? És ha nincs segítség a nagyobb tesóval addig mi lesz?
Gondolom a férjed nem megy dolgozni rögtön, az elsö 2 hétben otthon lesz. akkor ö leviheti.
ha nem akkor tisztára be fogsz depisedni ha nem lesz az elsö 2 hétben sem segítséged.
én zt csinálnám, hogy amikor 5 fok feletti az idö, akkor jól beöltöztemtem akár az esövédö fóliát is felteszem és úgy vinném ki. szerezz be gyapjú vastag takarót vagy birka bört.
Barátnő? Mármint akár kisgyerekes, akikkel együtt kimehetne pár hétig.
(Már csak azért javaslom, mert nálunk is hasonló lesz ahelyzet. Másfél éves melé érkezik februárban a kicsi.)
Nálunk tavaly január végén született a tesó. Az első két hétben fokozatosan szoktattam a picit a levegőhöz. Először nyitott ablak mellé, stb, de ezt te is tudod, aztán mi már a 2. hét végén annyit kint tudtunk lenni, hogy a nagyobbnak is elég volt. Szerencsémre szeretett kint aludni a babakocsiban, így úgy szerveztem, hogy amikor kint vagyunk a pici alhasson.
Jól be kell bugyolálni, és igen, az esővédő kiváló szél ellen is. Ma is úgy mentünk le, hogy rátettem, mert feltámadt a szél. A tesó nálunk most 10 hónapos, most már nem a kocsiban alszik, hanem szépen elnézelődik, eljátszik, amíg kint vagyunk.
Nekem a védőnő azt mondta, ha nem muszáj 2hétig ne erőltessük a sétát, de a 18-19hónaposnak nehéz elmondani, hogy a hugival nem lehet. Szerencsére van kert, így ki tudom engedni, a kicsi meg addig az ablak alatt alszik, így látom is hallom is, de a vásárlás ????? hada, hogyan oldóm meg.
Persze ha nem tudom megoldani, hogy valaki vigyázzon a kicsi(k)re, amíg vásárolok, akkor sajna az újszülött is hamar ismerkedik a téli cidrivel, mózes, pléd overál, két kupola, textilpelussal letakarva.... Reméljük túléli:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!