7 hónapos kisfiam kiesett az etetőszékből, nem csináltak röntgent…megnyugodhatok így?
Eléggé beteg lettem, lázam is volt.. lepihentem a nappali kanapéra egy kicsit. Férjem addig húslevest akart készíteni, betette a babánkat az etetőszékbe, de nem kötötte be… nem figyelt, én hülye pedig nem néztem meg, hogy be van-e kötve.
Szóval felállt és kiesett, féloldalt érkezett a földre a kőre, vállával és a pocakjával.
Azonnal felsírt, nem hànyt, nem volt aluszékony, jókedvű maradt.
Én sokkot kaptam, rohantunk az ügyeletre, ahol megállapították, hogy mivel nincs a fején sérülési nyom és mosolygott a kisfiam, így megvizsgált, de röntgent nem készítettek…azt mondták nem látják indokoltnak. Én viszont aggódom, vagy feleslegesen?
Mondták hogy figyelgessem, ma délután 4körül törtènt.
Nem volt hànyád, kedve ugyanolyan..nem volt étvágytalan
Maximum most fürdetèskor vettünk észre egy halvány piros foltot a homlokán, ami inkàbb emlékeztet csípésre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!