Babával otthon lévő anyukák! Ez tényleg ennyire felháborító kérdés volt?
Az egyik barátnőmnek 5 hónapos babája van, és az utóbbi időben úgy érzem kicsit eltávolodtunk egymástól, ezért megemlítettem neki, hogy csinálhatnánk valami közös programot. Mondtam, hogy átjöhetnének vagy, ha úgy egyszerűbb a baba miatt akkor átmennénk mi társasozni pl. Mindig az volt a válasz, hogy persze, majd valamikor. Most adnak mától a moziban egy filmet, és mivel mindketten szeretjük az ilyen bugyuta, romantikus filmeket rákérdeztem, hogy hétvégen lenne-e kedve hozzá? Na, hát amit én ezért kaptam. Szerinte sértő rá nézve, hogy azt feltételezem otthon hagyná az anyatejes babáját egy hülye film miatt. Olyan dolgok hagyták el a száját, amit sose néztem volna ki belőle. Pl. hogy reméli nekem nem lesz gyerekem, mert a hozzáállásom miatt szar anya lennék, plusz barátnak is az vagyok, mert nem értem őt meg. Most nem tudom ezt hogyan kezeljem, mert biztos nagyon kimerült, amiatt is ennyire lobbanékony, de közben nekem ez így már nem barátság. Pláne azok után, amiket ma mondott. Számíthattam volna rá utólag nézve, hogy nem fog neki tetszeni a kérdésem, mert a körmösét is kiosztotta, sőt le is tiltotta, amiért rá merészelt írni, hogy mikor megy legközelebb hozzá.
Nem tudom eldönteni, hogy Ő van bekattanva vagy pedig valóban sértő elhívni valahova egy kisbabás anyukát? Nektek mi erről a véleményetek?
53, csak a kérdező verziójat ismerjük.
A "stílus" is az ő állítása.
Ki tudja, ha a baratnő is elmondhatná, egészen más lenne a történet.
Nekem egyértelmű, hogy a kérdező még egészen más "fejlődési szakaszban" van, és nem csak azért mert nincs gyereke.
Az átlag már akkor csökkenti a baráti találkozások számát, amikor megtalálja az "igazit". Miért? Mert egy komoly párkapcsolatba nem fér bele, hogy kibeszéld a társad a "régi csitrikkel".
#58! Mindent értek. Egyértelmű, miért nem akart soha senki barátkozni veled.🤣
Hát, ha te beleesel a tűzbe nem csoda, hogy senki nem rohan segíteni.
A férjed nyilvánvalóan vak, süket és néma, különben kizárt, hogy egy napot is kibírt volna veled.
Neked nem kell lapot osztani, mivel senki vagy nekem. Nincs szükségem az engedélyedre semmihez.
Látom, vak is vagy, 1 hozzászólásom van lepontozva, az is te voltál. A többi 100%. Szóval gratulálok, hogy legalább te egyetértesz magaddal😉 Na, elég volt, belőled. Kár, rád billentyűt koptatni.
#58 Neked ez férj kibeszélés valami saját sérelmed? Mert más kommentben is említetted már, és rajtad kivül erről senki se beszélt, nincs is köze a kérdésemhez. Valami baj lehet a fejedben, ha azt gondolod csak úgy lehet találkozni a barátnőkkel, ha közben kibeszéled a férjed vagy bárki mást.
Egyébként azt gondolom kár egymásnak esni, mert a válaszok alapján is ez egy megosztó téma, és mindenkinek más a véleménye, tapasztalata. Részemről minden válasz hasznosnak tekinthető, bár sokkal nem értek egyet, de nincs is ezzel semmi gond.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!