Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor tanulta meg visszatenni...

Mikor tanulta meg visszatenni a cumit a szájába?

Figyelt kérdés

5 hónapos lányom új szórakozása, hogy kiveszi éjjel a szájából a cumit, ezzel kvázi felkelti magát.

Ma hajnalban ültem a kiságy mellett és játszottunk ő ki én vissza... ez ment míg vissza nem aludt.

A kérdésem természetesen azokhoz szól akik használtak cumit.

tegnap 08:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az enyem 6 honapos, mostanaban kezdte el visszatenni. De meg nem mindig megy, neha forditva teszi be😀
tegnap 08:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Mi ekkor tettük el a cumit egy életre. Semmi értelme nem volt a kiköpi-visszarakom játéknak. Utána megtanult anélkül élni. Hálás volt, hogy így döntöttem, mivel később nehezen szoknak már le a cumiról.
tegnap 09:05
 3/6 A kérdező kommentje:

Nálunk csak éjszaka van használva jelenleg. Elalszik, kiesik a szájából, elveszem. Aztán a hajnali megébredésekor (amikor még csak mocorog de még nem ébred fel rendesen) visszakapja és így azonnal visszaalszik. Utána ugyanúgy kiesik a szájából.

Most csak az volt a gond, hogy kivette mielőtt visszaaludt volna 😅 ilyen még eddig nem volt

tegnap 09:20
 4/6 anonim ***** válasza:

8 honaposan. De technikailag tudta mar hamarabb is nyilvan, csak addig ha kiesett ejjel a szajabol, nem kereste,hanem sirt.

De amugy igen, igazat adok annak, aki azt mondja, hogy nagyon nehez leszoktatni a cumirol kesobb. Most 2 eves es mar azert is kuzdeni kell vele, hogy legalabb napkozben ne legyen folyamat nala😬😬

Pedig sose volt egy nagy cumifuggo, csak es kizarolag ejszaka kapta meg 19 honapos koraig, de ott akkor kattant nala valami es naagyon nehez lett elvenni tole nappal.

Mar banom, hogy anno nem voltam eros, szerintem csak par szar siros ejszaka lett volna cumi nelkul, aztan megszokta volna. De olyan rosszul aludt mindig, hogy erre nem volt erom. Most viszont meg szopas…:D

tegnap 09:34
 5/6 anonim ***** válasza:
7-8 hónaposan talán?! Nem emlékszem. De ekkor már a durva fogzas miatt nem aludt, nem azért, mert kiesett a cumi a szájából.
tegnap 14:26
 6/6 A kérdező kommentje:
Túl vagyunk 3 hónap nemalváson (hasfájás) így kihasználom amíg nem fogzik és tudunk valamennyit aludni. 😅
tegnap 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!