Kislányom 13 hónapos. Napi 4x iszik még tápszert, mivel annyit eszik mint egy kismacska. Eddig többet eszegetett, de amint betöltötte az 1 évet, válogat, próbálom aztadni amit szeret abból is pár falat, pedig örül amikor leültetem enni de hamar vége, felidegeli magát, muszály vagyok tápszerrel pótolni a súlya miatt is. Nincs 8kg. Volt még valaki ilyen helyzetben?
ma 14:11
1/7 anonim válasza:
Azzal kinalod, amit ti is esztek? Nem lehet, hogy durván fogzik most, és azért nem eszik?
ma 14:25
2/7 A kérdező kommentje:
Tudja a baj, 2 foga van, ez is zavarhatja mert rágna de nem tud. Persze azt adom amit mi eszünk, más nemis kell neki, bébiételt soha nem fogadta el. A húst sokszor rágja majd kiköpi. Mindent a szájába vesz, mindent rág már hónapok óta de semmi.
ma 14:29
3/7 anonim válasza:
Már hogyne tudna rágni 😅 nem kell hozzá kibújt fog, most is szuperül rághat.
ma 17:00
4/7 A kérdező kommentje:
Mégis kiköpi. 🫣
ma 18:20
5/7 anonim válasza:
Ugyanez volt a lányommal. Szétidegeskedtem magam a súlya és a nem evés miatt. Már kamasz. Kár volt idegeskedni. Most is vékony, keveset eszik, és válogatós. Cserébe makk egészséges. Én csak hírből ismerem az egy hét ovi, két hét otthon állapotot. Az ovi első évében talán kétszer volt beteg, utána évente egyszer, és azok sem voltak súlyosak. Miután elkezdte a sulit volt, hogy 4-5 évig nem volt beteg, de egy enyhe nátha sem. Bezzeg a jóétvágyú kortársai most nagyrészt gurulnak, és még most is sokat hiányoznak a suliból.
13 hónaposan szinte csak tápszert evett, azt sem sokat. 2 féle bébiételből kb. 30-40 grammot, majd 4 órán keresztül nem fogadott el utána ételt. Most is egy tojásból eszik reggelire rántottát, és csak a kedvemért harap hozzá egy falat kenyeret. Utána délben eszik.
ma 19:36
6/7 A kérdező kommentje:
Megnyugtató amit írsz ötös. Annyi stresszel jár ez az egész. Jó, aláírom mi se vagyunk vaskosak az apja nincs 70kg se én meg 55 vagyok. Genetikailag véznák vagyunk, na a gyerek is az csak mi felesszük a hűtőt az apjával és meg se látszik. Tápszert 100-150milit fogad el 6hós kora óta, azelött 180-210et evett, szóval képes rá. 3 óránként etetem, napi 5x eszik, ha négyet várok se eszik többet, sose jelzi ha éhes, ha keverem a tápszert akkor türelmetlen vagy ha látja h szedem a kaját, amúgy nem jelez h éhes.
ma 20:34
7/7 A kérdező kommentje:
4x volt 1 hétig tartó náthája, 1x hányós hasmenős vírus, ennyi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!