Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az normális, hogy más anyukák...

Az normális, hogy más anyukák megélései elveszik a kedvemet a gyerekvállalástól?

Figyelt kérdés

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..

Múlt hónapban volt itt egy kérdés, az illető gondolom hamarosan babát szeretne, de ő nagyon igényli az énidőt, és nagyon nehezen viselné, ha nem jutna elég idő magára.

Egyébként az emberek 80%-a nem is a kérdésre válaszolt, 1 anyuka például elég negatív történetet írt (5-ös válaszoló), és egy későbbi válaszában azt is hozzátette, hogy ha a nők tudnák mit vállalnak, és ha a közösségi médiában nem csak a csillámpónis dolgokat említenék, fele ennyi gyerek sem születne meg, mert az anyaság borzasztóan kiakasztja a nőket, és sokunknak az agyára megy a gyereknevelés.

Még mielőtt valaki félreértené, nem arról van szó, mert igenis beszélni kell a szülőség rossz oldaláról is, és tudom, hogy a gyerekvállalás kettőnk közös döntése lesz a párommal, de azért az nekem fura, hogy valakinek csak sírással és a sarokban kuporgással telik a gyereknevelés.

Tehát azt értem ezalatt, hogy bár rengeteg árnyoldala van a szülőségnek, de kétlem, hogy csak rossz dolgokról szól.

jan. 5. 19:00
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
63%
Hadd döntsem már el, ha akarok az új kapcsolatomból is egy gyereket, ami egy szerelemnek a megpecsételése. Nem a fiamnak szültem, hanem annak az embernek, aki tisztel. Az meg már egy pozitív hozadék, hogy a fiam elfogadta és szeretettel várta a féltestvérét. Komolyan pofám leszakad.
jan. 5. 21:46
 32/39 anonim ***** válasza:
47%

30#

Neked amúgy mi rohadt közöd van hozzá, hogy más az új kapcsolatába vállal még egy KÖZÖS gyereket? De komolyan, függetlenül attól, hogy egykeként vagy nagycsaládosan nőtt e fel. Nekem pl. férfiként szarul esne, ha nem akarna a feleségem tőlem is gyereket, holott az előző házasságából lévőt elfogadtam és gyerekemként szeretem. Nyilván idővel elfogadnám a döntését, de attól még rosszul esne, hogy engem miért nem tart méltónak közös gyerekre.

jan. 5. 21:50
 33/39 anonim ***** válasza:
32%
Nem látsz más példát csak szülnek szülnek, mondjuk nem kell rajta meglepődni, így hogy boldog boldogtalan felvette a babavárót meg a CSOK-ot, elljenek is csak az ingyen pénzért. 🙏
jan. 5. 21:54
 34/39 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az összes ilyen kérdést ugyanaz teszi fel 😄
jan. 5. 21:56
 35/39 anonim ***** válasza:
58%

35-össel egyetértek.

Csak azt nem tudom, miért csinálja ill. mit akar ezzel elérni.

Valószínűleg tényleg a szorongásaival küzd, nem mer gyereket vállalni. Csak persze be sem vallja. Még magának sem.

jan. 5. 22:16
 36/39 anonim ***** válasza:
100%
38# Vagy csak poénból írja ki.
jan. 5. 22:20
 37/39 anonim ***** válasza:
100%

#39-ra:

Igazad van, ez is lehet.

jan. 5. 22:27
 38/39 anonim ***** válasza:
100%
Elég szar élete lehet ha péntek este ez a legnagyobb szórakozása h a gyakorin hergeli az embereket 😄
jan. 5. 23:00
 39/39 anonim ***** válasza:
100%

Egy gyereket kell vállalni csak és nem lesz olyan probléma,hogy

nem jön ki egymással a két gyerek.

jan. 12. 11:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!