Az normális, hogy más anyukák megélései elveszik a kedvemet a gyerekvállalástól?
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..
Múlt hónapban volt itt egy kérdés, az illető gondolom hamarosan babát szeretne, de ő nagyon igényli az énidőt, és nagyon nehezen viselné, ha nem jutna elég idő magára.
Egyébként az emberek 80%-a nem is a kérdésre válaszolt, 1 anyuka például elég negatív történetet írt (5-ös válaszoló), és egy későbbi válaszában azt is hozzátette, hogy ha a nők tudnák mit vállalnak, és ha a közösségi médiában nem csak a csillámpónis dolgokat említenék, fele ennyi gyerek sem születne meg, mert az anyaság borzasztóan kiakasztja a nőket, és sokunknak az agyára megy a gyereknevelés.
Még mielőtt valaki félreértené, nem arról van szó, mert igenis beszélni kell a szülőség rossz oldaláról is, és tudom, hogy a gyerekvállalás kettőnk közös döntése lesz a párommal, de azért az nekem fura, hogy valakinek csak sírással és a sarokban kuporgással telik a gyereknevelés.
Tehát azt értem ezalatt, hogy bár rengeteg árnyoldala van a szülőségnek, de kétlem, hogy csak rossz dolgokról szól.
30#
Neked amúgy mi rohadt közöd van hozzá, hogy más az új kapcsolatába vállal még egy KÖZÖS gyereket? De komolyan, függetlenül attól, hogy egykeként vagy nagycsaládosan nőtt e fel. Nekem pl. férfiként szarul esne, ha nem akarna a feleségem tőlem is gyereket, holott az előző házasságából lévőt elfogadtam és gyerekemként szeretem. Nyilván idővel elfogadnám a döntését, de attól még rosszul esne, hogy engem miért nem tart méltónak közös gyerekre.
35-össel egyetértek.
Csak azt nem tudom, miért csinálja ill. mit akar ezzel elérni.
Valószínűleg tényleg a szorongásaival küzd, nem mer gyereket vállalni. Csak persze be sem vallja. Még magának sem.
Egy gyereket kell vállalni csak és nem lesz olyan probléma,hogy
nem jön ki egymással a két gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!