Én reagálom túl, hogy kiakadtam a hívatlan rokonokra?
2 hete szültem, szerencsére jól vagyunk mindannyian, de sajnos szakadtam, úgyhogy varrni kellett. Előző nap mindenféle kérdés nélkül beállítottak hozzánk a nagynénémék (apám nővérei), hogy jöttek babázni. Pont szoptattam, a férjem kérte meg őket, hogy távozzanak. Én pedig annyit tudtam kiszólni a szobából, hogy egyelőre nem vagyunk kíváncsiak senkire.
Azóta el vagyunk hordva mindennek...
"Annyit tarts észben, hogy nem mindenkinek fog ez tetszeni és vezethet oda is a nem tetszesuk, hogy később már nem lesznek kíváncsiak a gyerekre."
Akik azon megsértődnek, hogy valaki mer határt húzni, és nem belemenni egy számára ott és akkor kényelmetlen helyzetbe, és emiatt nem nézik meg később a gyereket, szerinted mennyire voltak rá kíváncsiak amúgy? Semennyire. Mert az egójuk fontosabb. És az egójukat sértette, hogy a másik nem hagyta, hogy kényük-kedvük szerint döntsenek a kismama helyett, mikor alkalmas neki a látogatás.
Én lehet úgy egy lendülettel letettem volna a babát és ott az ajtóban elküldtem volna őket a halál f...ra.
Lehet megsértődni, ALAP, hogy senkihez nem "ugrunk be" csak úgy megbezsélés nélkül, nemhogy egy frissen szült nőhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!