Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Én reagálom túl, hogy kiakadta...

Én reagálom túl, hogy kiakadtam a hívatlan rokonokra?

Figyelt kérdés

2 hete szültem, szerencsére jól vagyunk mindannyian, de sajnos szakadtam, úgyhogy varrni kellett. Előző nap mindenféle kérdés nélkül beállítottak hozzánk a nagynénémék (apám nővérei), hogy jöttek babázni. Pont szoptattam, a férjem kérte meg őket, hogy távozzanak. Én pedig annyit tudtam kiszólni a szobából, hogy egyelőre nem vagyunk kíváncsiak senkire.

Azóta el vagyunk hordva mindennek...

2023. dec. 20. 17:10
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
100%

Most zárd le magadban ezt az ügyet, amikor kellett, reagáltatok rá. Én nem hibáztatlak, tele vagy hormonnal, küzdesz, fáradt vagy, a baba üvölt vagy rajtad piheg, de neked egy percnyi időd sincs elájulni.

Amikor felkészültél, akkor jönnek a látogatók, előbb nem. És a babát magatoknak vállaltátok. Miért kéne mások hangulata vagy jövőbeni szándékai miatt másképp tennetek, mint jól esik?

2023. dec. 20. 21:03
 32/43 anonim ***** válasza:
4%
Szerintem kamu kérdés, a kérdező maga elmondta h nincsenek is jóban ezekkel a rokonokkal, akkor mégis mi a túrónak állítanának be hivatlanul hozzájuk úgy h ő most szült?😄ez nem igazán életszerű, sztem csak simán unatkozik a kérdező, lehet még gyereke sincs csak gondolta összeugrasztja itt a népet. Arról nem beszélve, hogy jaj de kivan stb, de azért gyakorizni van ideje?😄😄
2023. dec. 20. 21:45
 33/43 anonim ***** válasza:
5%
Most nézem h azt írja h előző nap (vagyis tegnap) történt ez a dolog, es azóta vannak mindennek elhordva?? Ez akkor még nem vmi régi sztori… Kérdező, szivassad a nénikéidet😂
2023. dec. 20. 22:05
 34/43 anonim ***** válasza:
16%

33-ra:

Igazad van, én is elsiklottam efölött.

Kár itt egyáltalán normális válaszokon gondolkodni, mert a kérdések jelentős része kamu.

És akkor még ott vannak azok, ahol a kérdező ügyel arra, hogy ilyen ellentmondások ne buktassák le.

2023. dec. 20. 22:12
 35/43 anonim ***** válasza:
91%

Mi abban a meglepő, hogy azok a rokonok, akik hívatlanul állítanak be, utána pl. a kérdező anyjánál/nagyanyjánál árulkodnak rá, mint egy gyerekre, aki rosszul viselkedett? Szerinted mennyi idő kell ahhoz, hogy valaki felemelje a telefont? Nem a 19. században élünk, hogy előbb megírja levélben, és feladja postán...

Meg az sem meglepő, hogy olyan rokon állít be, akivel nincsenek is jóba, mert az ilyenek nem feltétlen veszik észre magukat. Hallották, hogy szült, tudják hol lakik, hát beugranak hozzá. Vannak ilyenek az én családomban is. Aztán nem értik, a másik miért nem áll nekik haptákba.

2023. dec. 20. 23:27
 36/43 anonim ***** válasza:
0%

"#10 Maradj is ott, jobb az élet itt nélküled."

Jaja, mert ugye csak a komment első részét sikerült elolvasnod. Maradok is, soha nem jönnék vissza olyanok közé, mint te: értő olvasas nulla, gondolkodás és mások elfogadása nulla, kommunikáció nulla. Puszi.

2023. dec. 21. 06:07
 37/43 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem vannak akik innen gyűjtenek anyagot a szakdogájukhoz 😂
2023. dec. 21. 07:59
 38/43 A kérdező kommentje:

Miért ne írhatnék ki egy kérdést?

És igen képzeljétek, hogy mióta nem engedtük be őket, azóta apámékat zaklatják telefonon. Azt meg nem írtam sehol, hogy rosszban lennénk alapból velük, azt írtam, hogy nem vagyunk olyan viszonyban. Apám részéről a rokonságban mindenki csak akkor lényeges, amikor a szomszédnak lehet valami témát felhozni. Legutóbb kb. 1,5 éve meghalt az egyik rokonunk, akkor is ez a két nővér volt a katasztrófa turista. Egész terhességem alatt egyébként meg se kérdezték, hogy hogy vagyunk, de a babához egyből jönni kell. Apámnak el is panaszolták, hogy a legnagyobb bajuk, hogy le se fotózhatták a gyereket és apámék se küldtek képet (nem véletlenül, egyedül csak egy kistalpas képet csináltunk, mert nem akarjuk, hogy a beleegyezésünk nélkül töltögesse fel boldog boldogtalan a gyerekünk képét facebookra, vagy mutogassa random Marika néninek az utcán).

2023. dec. 21. 08:08
 39/43 anonim ***** válasza:
85%

36# Jobban jár Magyarország nélküled. Életed legjobb döntése volt,egy lököttel kevesebb.:D Mehetne a többi is.

Amúgy marha hihetetlen,hogy léteznek ilyen rokonok... Hol éltek barlangba? Nálunk is van ilyen,az egész terhesség alatt nem keresett,ha itt volt az utcába soha nem jött be. Előtte is három évente HA én írtam,hogy amúgy hogy vannak. Komplikáció volt a végén egy hét kórházzal,annyit nem mondtak bukjak fel. Majd mikor hazajöttünk a koraszülött gyerekemmel, másnap itt akartak tobzódni. Ha ez valakiknek normális oké... Nálam viszont aki minket ne tisztel az bizony a gyerekem közelébe se megy,pont.:) Kérdező, jól tetted!

2023. dec. 21. 09:24
 40/43 anonim ***** válasza:
94%

Nálunk az az alapszabály, hogy mindenkivel pontosan ugyanannyira tartjuk a kapcsolatot, mint a baba előtt. Ha azt se tudja, hol lakunk, ez maradjon is így. Ha évente egyszer beszéltünk, detto. Ha napi szinten átjártunk egymáshoz, a babához igazodva ez is így marad.

Ugyanaz, mint az esküvő amúgy, megneszelik, hogy eljegyzés volt, rögtön nagy a szeretet, hogy lehessen jönni ingyen zabálni. Mi az esküvőre se hívtunk olyat, aki a rokonságból nem találkozott a párunkkal.

2023. dec. 21. 09:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!