Mi mindent lehet megcsinálni otthon babával a kèzben?
19.05-ös vagyok ismét!
Megpróbálhattam volna beosztani okosabban az időmet, de hát én csak ilyen szerencsétlen hülye vagyok, hogy pont kellett főzni, mosni, háztartást vezetni azokon a napokon is, mikor a fogzástól ordító kisfiam folyton kézben volt. Próbáld elfoglalni kreatívan egy ilyen csillapíthatatlan fájdalomtól nyüszítő Kicsit! Jajj Istenem, miért vagyok én ilyen béna, mikor olyan okos is lehetnék, mint más...
lányok! NYUGI!!!
én is már válaszoltam, de annyit még írnék, hogy kérlek, ne főzzetek, vasaljatok gyerekkel a kézben-ölben-kenguruban-kendőben! van az oviban nálunk egy kislány, akinek azért nincsen a kezén egyetlen ujja sem, mert leforrázták. nem tudom, hogyan történt, de nagyon-nagyon veszélyes a babát a tűzhelyhez vinni. egy mozdulat és megvan a baj! ugyanúgy a vasaló: elég, ha átesik a zsinórján, meglöki a deszkát, vagy bármi...
a nagymamám mondta, a maga közel 80 éves tapasztalatával, hogy inkább a baba sírjon pár percet, mint az anya egy életen át. és lám, igaza van megint. inkább tegyétek le pár percre, míg megcsináljátok a veszélyes dolgokat, pl. tésztaszűrés, vasalni meg lehet addig, míg alszik vagy éppen elvan egyedül, vagy valakivel.
és hozzátenném: kutyát etetni is lehet fél kézzel:)
igaza van az utolsónak. Fél kézzel nem lehet lavírozni. Akárhogy sír azt az 5 percet ki kell bírja.
Ha meg ennyire kézbenlévő a gyerek hát el kell tenni a főzést meg többi dolgot akkorra amikor alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!