Mi mindent lehet megcsinálni otthon babával a kèzben?
Félkézzel nem sok mindent.
főzni max porból de félkézzel én még egy konzervet se tudnék kinyitni. takaritás kilöve max portörlés de az nem egészséges a kicsinek.
minimális pakolászást meg egy mosást talán. De teregetni már nem tudnék fél kézzel.
Ja! már értem! :-)
Előttem szólóval értek egyet. :-)
ha ilyen helyzetben vagy, akkor hordozókendő! és felszabadulnak a kezeid!
szerintem én félkézzel, hogy közben fogom a másikkal a gyereket, semmit nem tudnék megcsinálni, egy kis pakoláson kívűl. sem főzni, sem teregetni, sem mosni, sem vasalni, sem egyéb takarítást.
esetleg próbáld meg, hogy leteszed egy pokrócra a földre ott, ahol vagy, nekünk ez is bejön, ha van elég helyed.
akkor ha a fürdőbe viszed, ki tudsz mosni, kivenni a ruhákat a gépből, tudsz fürdeni, wc-n ülni, fogat mosni stb, a konyhában, ha van nektek is nagyobb hely, akkor tudsz főzni.
vagy apa vagy egy mama vigye el sétálni egy órára s addig robbantsd a lakást puccba!
több ötletem nincs.
babával a kézben nem sok mindent.
viszont babával a kendőben, vagy kenguruban annál inkább! amikor a fiam hasfájós volt, a vasaláson és a főzés veszélyes részén kívül mindent meg tudtam csinálni. igaz, minden este izomlázam volt a plusz kilóktól, és pl mosógépet be- és kipakolni csak térdelve tudtam, de megoldható volt. a főznivalót is össze szoktam készíteni, míg aludt a baba, hogy csak alá kelljen gyújtani, de mindig féltettem, hogy leforrázom, megcsapja a gőz, odafröccsen rá az olaj, sokszor inkább letettem és sírt 2 percet, míg a veszélyes műveletet megcsináltam. de mondjuk takarítani, port törölni, vásárolni, mosogatni, teregetni vígan lehet így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!