Mi mindent lehet megcsinálni otthon babával a kèzben?
Hát, én 1 hónapos koráig szinte csak éjszaka tudtam letenni a lányomat, tehát szinte mindent fél kézzel csináltam. Utána erőt vettem magamon és hagytam kicsit sírni, de még 1-2 hónapig sokat volt a karomban.
Nyári kánikula volt, egy szál bodyban is csurom víz volt szegény, ezért csak nagyon ritkán tudtam kendőben, kenguruban magamra kötni.
Szinte bármit meg lehet csinálni. Mosó, mosogatógép ki-bepakolás, teregetés, főzés, felmosás. Minden lassabban ment és nehézkesebben mnet, de meglepő, milyen leleményes és ügyes lesz az ember (az anya főleg), ha kell.
Az én lányom igazi kis visítógép volt pici babának, ha letettem már ordított, így én is mindent gyerekkel a kézben csináltam.
Mosás, teregetés, felmosás, porszívózás, főzés. Később mikor már nagyobb (3 hó körüli) volt, beletettem a pihenőszékbe és vitem mindehova magammal, ha főztem ott ült mellettem a konyhapulton stb.
A muszáj nagy úr
miért van a kezedben?!
ne csináld ezt, mert egyrészt megszokja és állandóan nyávogni fog, másrészt iszonyatosan megfájdul a hátad. nyugodtan bele lehet rakni a babát a hordozóba vagy pihenőszékbe(ha már nagyobb)
Gratulálok a kreatív, talpraesett anyáknak!
Én is rengeteg mindent csinálok úgy, hogy valaki a kezemben van. Hámozáson, aprításon, sütőbe nyúlkáláson és vasaláson kívöl szerintem mindent. Már egész jól belejöttem.
Amúgy azért van a kezemben a babám, mert pl. korábban kel fel mint a többi és nem akarom, hogy a sírására ébredjenek, vagy különórára visszük valamelyik nagyot és nincs el a babakocsiban vagy egyszerűen azért, mert ő is,én is szeretem így. Kösz az érdeklődést.
Nem panaszkodtam amiatt, hogy fognom kell a babámat, sőt a kérdésben szó sem volt rólam.
Ja és babazsákot használok.
Na ennyit rólam, várom, ki-mire képes félkézzel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!