Van koztetek olyan anyuka, aki miota gyeden gyesen van hosszu hajat rovidre vagatta le? Es megbanta?
én levágattam de attól még nem lettem férfias.
nem kell nullás géppel vágni ...
ha sportos ruhákat hordassz ált. akkor valóban rossz döntés mert baromi fiús tud lenni az összhatás.
a nőiességet kiegészitőkkel lehet hangsúlyozni és tényleg nem szabad hagyni hogy a fodrász az egóját masszirozza és kétcentis hajat vágjon.
ha nem olyan hosszút vág amilyenben megállapodtatok akkor álj fel és fizesd ki ..
szia, én levágtam, amikor 2 hónapos volt a babám, sokkal prktikusabb. de nekem már előtte is volt rövid hajam, elég nőies az arconm, szóval nem tűnök férfinak. :)
nem volt még soha rövid hajad?
Csak azt bánom, hogy nem vágattam le már korábban. :-) Most villámgyorsan megmosom, megszárírom, nincs vele semmi gond.
Ha félsz, először ne vágasd le teljesen rövidre, beszéld meg a fodrászoddal, mi az ami jól áll és parktikus is.
Érdekes, én is pont ezen gondolkodom, hogy levágassam-e a hajamat. Nekem most sem hosszú, kleopátra fazonú. Volt már rövid hajam, és sokan azt mondták, hogy talán jobban is állt mint a hosszú. Lehet, hogy le fogom vágatni, előszedem a régi képeket és megnézem, hogy milyen is voltam akkor!
Egyébként a fazontól függ, hogy egy rövid haj fiúsnak tűnik-e vagy sem, és persze az sem mindegy, hogy milyen ügyes a fodrász. Meg persze, hogy neked milyen a fejformád, jól állna-e a rövid haj? Ha úgy gondolod, hogy igen, akkor szerintem vágasd le, kell egy kis változatosság, és a babád is nehezebben kapaszkodik bele.
Ilyenre vágattam a hosszú hátközépig érő hajam 2 hete.
Mindenki azt mondja jó, divatos fiatalos. Mi dig hosszú hajam volt, de megúntam hogy az utóbbi 2 évben mióta megvan a lányom csak összefogva hordom. Ezt 5 perc alatt megszárítom, hajpántokkal csattokkal igen jól variálható! Nem bántam meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!