Van, aki utólag megbánta, hogy "azt" a bizonyos nevet választotta anno a babájának? Van, aki most már másképp döntene?
Én egy kicsit bánom a Dominik nevet. Nagyon cuki név illik is a fiamhoz, de mi lesz ha felnő?
Szerintem ez a név babás, és egy 40 éves férfinak nem igazán áll jól.
Mi a Benedek nevet választottuk, nagyon szeretem ezt a nevet és nagyon illik a babámra
kedves kérdező, Te megbántad?
Szia
Meg mindig tetszik a lanyom neve, de mar nem ezt valasztanam, mert nem tudja senki kimondani angliaban, hogy Boglarka.
Kovetkezo babanknak valami nemzetkozibb nevet adunk.
Köszi az eddigi válaszokat!
Nem bántam meg egyik nevet sem. Két gyerkőcünk van eddig és hamarosan érkezik a harmadik.
Kisfiunknak a Bence nevet, Kislányunknak pedig a Luca nevet választottuk. Szeretem ezeket a neveket a mai napig.
Harmadik gyerkőcünk úgy néz ki a Botond nevet kapja majd(valószínű), ezért is jutott eszembe ez a kérdés, mert mostanság eléggé foglalkoztat a nevek világa.
Kisfiam Viktornak hívják, és nem bántam meg, illik is hozzá.
Elsőnek üzenem, hogy szerintem nincs semmi gond a Dominik névvel, nem "gyerekes", felnőtt embernek is jól áll.
Csak azt bánom egy picit, hogy nem kapott 2. keresztnevet.
Amúgy Dávidnak hívják, és nagyon tetszik még mindig ez a név. Ránézek és azt érzem, nem is lehetne más a neve :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!