Van, aki utólag megbánta, hogy "azt" a bizonyos nevet választotta anno a babájának? Van, aki most már másképp döntene?
Figyelt kérdés
Szabad tudni, melyik ez a név és miért bántad meg?2011. márc. 26. 22:32
11/15 anonim válasza:
Nagyon szeretem a nevét,újra adnám:Milán
12/15 anonim válasza:
Mi sem bántuk meg, pedig mielőtt megszületett a fiunk, anyun és anyósomon kívül mindenki le akart beszélni bennünket a Boldizsár névről.
Aztán, mikor meglátták, azt mondták, hogy nem is tudnának más nevet elképzelni neki.
Azért van másik neve is, ugyanaz, mint az apjáé. Pontosabban az az első neve, a Boldizsár a 2., de azt használjuk. Csak, hogy ne legyen olyan egyszerű két magyar szakos mellett az élet. :-)
13/15 anonim válasza:
Anna (Tünde) és Botond (Mihály). Nem bántam meg, már nagyon sok éve eldöntöttük, hogy így fogják hívni őket. A fiamra különösen illik a neve.
14/15 Brigitta04 válasza:
Szia.
Megbánni nem bántam meg Dávid lett a kisfiam neve.Azt viszont bánom,hogy nem kapott második nevet éspedig az édesapám keresztnevét.De hát ott és akkor eszembe sem jutott,sajnos!
15/15 anonim válasza:
Bence es a Luca ugy is olyan ritkak most
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!