Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki mikor fúratta ki a babája...

Ki mikor fúratta ki a babája fülét? Hogy viselte?

Figyelt kérdés
2023. okt. 4. 08:48
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
91%

4 évesen.

Én nem akartam,de mivel a lányom kérte,mert az oviban mindenkinek volt fülbevalója,elmentünk és megcsinaltattuk neki.

Nem tudom miért de az egyik lyuk folyamatosan begyulladt neki(szerintem rossz helyre volt szurva vagy nem tudom)ki kellett venni neki a fülbevalót,és be is nolt a lyuk.

Már 9 éves és a napokban mondta,hogy újra meg kéne próbálni,hátha most jó lesz.

2023. okt. 4. 10:41
 12/29 anonim ***** válasza:
41%
Ne tedd már az ártatlant, mindenki tudja hogy megjelennek minden ilyen kérdésnél az én soha nem lövetném csak ha kéri ultraliberális anyukák, akik utána elkezdik passzív agresszív módon osztani azt, aki lövet. Keress releváns topikokat.
2023. okt. 4. 10:43
 13/29 anonim ***** válasza:
54%

Minél hamarább szeretném, amikor még nem emlékszik rá, s ellenkezni se tud.

Láttam már olyat, hogy a gyerek saját akaratából akarta, de az első szúrás után hírtelen úgy meggondolta magát, hogy a másik füléhez alig tudták lefogni.

Más az, hogy csak tudja, hogy neki fülbevaló kell, más mikor tudja is, hogy az 2 szúrást jelent, s más mikor már érzi is.

Aztán ha majd nem akar fülbevalót, nem tesz.

2023. okt. 4. 10:51
 14/29 anonim ***** válasza:
83%

Nem fúrattuk ki, most 2 éves. Sokat gondolkodtunk rajta, de végül így döntöttünk. A környezetemben túl sok negatív példa is volt, begyulladt fül, kiesett fülbevaló (ijedtség, hogy vajon megette-e a gyerek stb). Nyilván nem mindenkivel történik ez meg, sőt, de én nem akartam megadni ennek az esélyét. Én sem hordok fülbevalót, egy évben egyszer-kétszer teszek, ha valami esemény van. Nekem újszülött koromban tettek, egész gyerekkoromban volt, később én döntöttem úgy, hogy nem szeretném viselni, zavar. A lányom ajándékba kapott fülbevalókat, eltettem. Majd ha szeretné később akkor lesz :)

Most várjuk a húgát, neki sem fogjuk kifúratni.

2023. okt. 4. 11:04
 15/29 anonim ***** válasza:
65%

"Láttam már olyat, hogy a gyerek saját akaratából akarta, de az első szúrás után hírtelen úgy meggondolta magát, hogy a másik füléhez alig tudták lefogni"

Talán akkor nem is kéne lefogni? Ez nem egy oltás, hogy muszáj megkapnia, ha hisztizik, ha nem.

2023. okt. 4. 11:38
 16/29 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek aki a kèrdèsre válaszolt!
2023. okt. 4. 11:51
 17/29 anonim ***** válasza:
82%
Három és fél évesen kért fülbevalót, akkor lyukasztattuk ki neki. Kicsit fájt neki, de max egy percig nyafizott utána.
2023. okt. 4. 12:40
 18/29 anonim ***** válasza:
63%

42 eves vagyok, kiskoromban volt utoljara fulbevalom, azota is ruhellem, 38 eve NEM volt benne, es azota sem forrt ossze, ellenben folyamat begyullad !

Na, ezt az orok eletre megmarado kellemetlenseget nem kivanom a gyerekemnek, nem csonkitom meg onkent, hanem majd ha o keri.

2023. okt. 4. 12:44
 19/29 anonim ***** válasza:
0%
Ez az o
2023. okt. 4. 13:04
 20/29 anonim ***** válasza:
41%
Elküldte véletlen. Ez az ő kéri dolgot de bírom. Nekem nem csináltattak a szüleim. Minden barátnőmnek volt az iskolában és nekem nagyon tetszett,úgyhogy nyúztam őket,hogy én is szeretnék csak iszonyat féltem 9 évesen. Konkrétan remegtem mikor elmentünk és marhára fájt is,úgy volt a másikba nem engedem, sokáig győzködtek. Végül belementem,de valahogy az egész élmény belém égett pedig 30+ vagyok. Úgyhogy rohadtul haragudtam a szüleimre,hogy nekem miért nem lehetett volna úgy,mint másnak piciként? Egyébként most nem mindig van benne fülbevaló, nálam soha nem gyullad be, ilyenről nem is hallottam még,hogy üresen begyullad a semmitől. És nem zavar ott az a miniatűr lyuk,nem is érződik látszik semmi.:D Ha akarok teszek bele,ha nem meg nem.
2023. okt. 4. 13:09
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!