Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Koraszülött baba 27. hétre...

Krafcsikné Gyöngyi kérdése:

Koraszülött baba 27. hétre született 970grammal, életesélyek, tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Mint már írtam sajnos korábban jött a kisfiam engem hazaengedtek a kórházból és itthon van a nagyobbik gyerkőcöm akinek gondját kell viselnem minden nap még most egyszer de mostmár kétszer kell bejárnom 40km-re lakom Debrecentől és nagyon húzós anyagilag a legjobb az lenne ha ideiglenesen be tudnék a családommal költözni Debrecenbe ha valaki tudna segíteni vagy alapítvány vagy olcsó albérlet kérem segítsen!Ezenkívűl aki átélte ugyan ezt az kérem írjon mi a tapasztalat!Nagyon félek!
2010. okt. 16. 13:21
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Én csak most olvastam a történetedet, és mélyen érintett...A kisfiam január 10én, a 28. héten született meg 1350 grammal, 40 cm-rel. Sok szenvedésen mentünk át (ROP műtét, rota fertőzés a kórházban, stb.) 10 hét kórház után március 23-án jöhettünk haza. Azóta 20 hetes, csodás, szépen fejlődő babóca, minden rendben vele! Szóval minden jót nektek, drága sorstársak!!:)))
2011. jún. 1. 22:09
 52/54 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Nőjetek nagyra ti is! Nekem Benett jövőre oviba megy :) Jó egészséget nektek örülök,hogy sokan olvassátok,mert sokat jelenthet másoknak ez a fajta lelki támogatás! Pussz mkinek :)
2012. dec. 10. 17:13
 53/54 anonim ***** válasza:

Szia! De jó, hogy írtál! Jövőre ovi? Ez igen, nagyon telik az idő! :) A mi kisfiunk januárban lesz 2 éves, 19 hónapos kora óta jár, most már szalad. Másfél éves kora óta mondatokban beszél, most már mindent mond, énekel, mondókázik. Ismerkedik a bilivel is, jó az étvágya, a ROP műtét ellenére tökéletesen lát, szemüveg sem kell neki, és nem lett kancsal sem. Ami a lényeg, hogy TELJESEN EGÉSZSÉGES, boldog baba, semmiféle betegség nem maradt vissza nála. :) Én is azért írtam le, hátha valakinek erőt ad, aki ezt olvassa, mert tudom, min kell keresztül menni, mire ide eljutunk.:( Az utolsó válaszadó voltam.

Boldog karácsonyt nektek, és csodás, reményteli új évet!!

2012. dec. 10. 23:28
 54/54 A kérdező kommentje:
Bizony ovi :))) Nekem Bence annyira nem beszél,inkább csak azt mondja amit akar! :) Rém akaratos,boldog gyerkőc ő is! Nyoma sincs annak milyen pici volt! :) Akkor ugyanis ezt nem gondoltam!Gratulálok a babádhoz biztos nagyon édes! Nektek is boldog Karácsonyt legyen szép hosszú boldog életetek! Lassan terveznék egy harmadik babát,csak kicsit bennem van a félsz ezért előtte vmi jó dokival konzultálni fogok! :)
2012. dec. 11. 07:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!