Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Koraszülött baba 27. hétre...

Krafcsikné Gyöngyi kérdése:

Koraszülött baba 27. hétre született 970grammal, életesélyek, tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Mint már írtam sajnos korábban jött a kisfiam engem hazaengedtek a kórházból és itthon van a nagyobbik gyerkőcöm akinek gondját kell viselnem minden nap még most egyszer de mostmár kétszer kell bejárnom 40km-re lakom Debrecentől és nagyon húzós anyagilag a legjobb az lenne ha ideiglenesen be tudnék a családommal költözni Debrecenbe ha valaki tudna segíteni vagy alapítvány vagy olcsó albérlet kérem segítsen!Ezenkívűl aki átélte ugyan ezt az kérem írjon mi a tapasztalat!Nagyon félek!
2010. okt. 16. 13:21
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:

Esetleg a nagylányt 1-1 hétre mamikhoz nem tudod elvinni?

Ne add fel, odd az a pici baba aki szàmít rád!

2010. okt. 16. 14:16
 12/54 anonim ***** válasza:
Egyik ismerősömnek is így született, neki kevesebb volt grammra, mint a tiéd. Most másfél éves, járni még nem tud, de se testi, se szellemi fogyatékossága nincsen. Teljesen rendben fejlődik. Fel a fejjel, remélem minden jóra fordul és kitartás nektek.
2010. okt. 16. 14:26
 13/54 anonim ***** válasza:

Szia!

Unokatestvérem intezíves koraszülött apoló a debreceni Klinikán!Én 3 hónapja szültem ott és láttam ezeket a csöpp kis babákat!Uncsitesóm annyit mondott csak,mikor kérdeztem,hogy 99%-uk teljesen egészséges lesz és 1-2 éves korukra behozzák a lemaradást!És a lényeg ,hogy a Klinkán nagyon jó kezekben van ezt hidd el!Nem lesz semmi baj!!!

2010. okt. 16. 14:47
 14/54 A kérdező kommentje:
Tényleg nagyon hálás vagyok mindenkinek lett reményem!
2010. okt. 16. 16:45
 15/54 anonim ***** válasza:

Mi gyógytornára jártunk egy 24 hétre született kislánnyal.Makk egészséges,csak "kicsi".Minden rendbe fog jönni,pozitívan gondolkozz!

És persze várjuk majd a fejleményeket!

2010. okt. 16. 19:22
 16/54 anonim ***** válasza:
Egyébként,nekem mindig azt mondták,és azzal vigasztaltak,hogy amilyen pincurka,annyira élelmes, huncut kis dióbél királyfik ezek a babák:)Tudod hogy van ez,a családban mindig a legkisebb töri a legtöbb borsot az orrunk alá:)Én mikor erre gondoltam,sosem tudtam sírjak e v nevessek:)Tényleg így is lett,hihetetlen h mennyire kajás volt a kisfiam,úgy szopizott,hogy az vmi elképesztő volt,sokkal ügyesebb volt,mint a másik fiam.Nem is havonta,hanem sztem hetente hízott 1 kilót,és hogy menyire eleven,egy perc nyugta nincs,mindig vmi huncutságon jár az esze..:)
2010. okt. 16. 21:18
 17/54 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak:Neked mennyi időre született és mennyit töltöttetek kórházban?
2010. okt. 17. 09:57
 18/54 anonim ***** válasza:

Én vagyok az ikres anyuka.Nekem időre születtek,de egyikük elette a kaját a másik elöl,ezért a picike 1800 gm-mal született.Mi csak 9 napot voltunk a korán,de én is bele voltam betegedve,főleg mert pocsék nővérgárda volt és állandóan bántottak.Remélem nálad nincs ilyen gond.Megpróbálok képet feltölteni,ha sikerül.

Ilyen volt:

[link]

Ilyen(ek) lettek:

[link]

Hidd el,nem lesz gond:)

2010. okt. 17. 12:17
 19/54 anonim ***** válasza:
De édesek:)))Miből lesz a cserebogár??
2010. okt. 17. 15:24
 20/54 A kérdező kommentje:

Nagyon édes babák:)

Tényleg!Köszönöm a képet lelket öntött belém!

2010. okt. 17. 15:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!