Koraszülött baba 27. hétre született 970grammal, életesélyek, tapasztalatok?
Esetleg a nagylányt 1-1 hétre mamikhoz nem tudod elvinni?
Ne add fel, odd az a pici baba aki szàmít rád!
Szia!
Unokatestvérem intezíves koraszülött apoló a debreceni Klinikán!Én 3 hónapja szültem ott és láttam ezeket a csöpp kis babákat!Uncsitesóm annyit mondott csak,mikor kérdeztem,hogy 99%-uk teljesen egészséges lesz és 1-2 éves korukra behozzák a lemaradást!És a lényeg ,hogy a Klinkán nagyon jó kezekben van ezt hidd el!Nem lesz semmi baj!!!
Mi gyógytornára jártunk egy 24 hétre született kislánnyal.Makk egészséges,csak "kicsi".Minden rendbe fog jönni,pozitívan gondolkozz!
És persze várjuk majd a fejleményeket!
Én vagyok az ikres anyuka.Nekem időre születtek,de egyikük elette a kaját a másik elöl,ezért a picike 1800 gm-mal született.Mi csak 9 napot voltunk a korán,de én is bele voltam betegedve,főleg mert pocsék nővérgárda volt és állandóan bántottak.Remélem nálad nincs ilyen gond.Megpróbálok képet feltölteni,ha sikerül.
Ilyen volt:
Ilyen(ek) lettek:
Hidd el,nem lesz gond:)
Nagyon édes babák:)
Tényleg!Köszönöm a képet lelket öntött belém!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!