Mikor "könnyebb" leállamvizsgázni? 8 hónapos terhesen, vagy ha már megvan a baba,3-4 hónapos? Tapasztalatok?
Nem tudom, leadjam-e a szakdogámat, mert akkor be kell vállalnom 36 hetesen az államvizsgát. Ami elég stresszes lesz. (Plusz 2x100 km utazás, ami nagy pocakkal nem lesz leányálom)
De a babát szoptatni fogom (már a második babánk lesz), így az sem túl jó, ha pont a vizsga közepén lenne szoptatási idő. (fejni nem tudtam eddig sem, nem hiszem, hogy hirtelen, az államvizsga hatására sikerülne)
Melyik esetben járnék jobban szerintetek?
én a pocakost választanám. (legalább a vizsgáztatók is megenyhülnek.)
babával max.akkor tudnám elképzelni, ha van olyan segítséged, aki napokra is besegít.
Én az agybaj szélén állok két törpével, és az államvizsga jövőre esedékes.
Pocakkal vizsgázni könnyebb szerintem, mint két kicsivel.
Szerintem is pocakosan államvizsgázz!
Így könnyebb tanulnod, mint akkor amikor majd meg lesz a pici és sír, közben szalad a lakás és fő a vacsora!
És valóban be tudsz csempészni némi mosolyt a vizsgáztatók arcára! =o)
Én is bevállalnám, amíg nincs meg a baba. Én idén államvizsgáztam volna. Most kéne leadnom a szakdogát, februárban szültem. Esélyem nem lenne most ilyesmivel foglalkozni.
De ha most lennék terhes, tutira megcsinálnám az államvizsgát. Sokkal könnyebb lenne.
ÉN IS A POCAKOSRA SZAVAZOK.
1 GYEREKES ANYUCI ÁLLAMVIZSGA ELŐTT, REMÉLHETŐLEG POZI TESZT ELŐTT:)
Köszi!! :)
Én is így gondoltam, pocakkal jobban járnék, mint egy még szpós babával, meg egy dackorszakossal :)
Közgazdász leszek, külgazdasági szakon, ha az Isten is úgy akarja :)))
Csak amiatt aggódom, hogy a kozulensemmel nincs meg a 4 konzultáció, ami a minimum lenne.... Nem fér bele az időmbe bejárni a suliba, a vizsgákra éppen elég.
Az államvizsga miatt azért nem aggódom, mert ha már odáig eljutok, remélem, a záróvizsga már menni fog. :)
Köszi!!!
Leírom a tapasztalatom. Tavaly már nem mertem bevállalni, a stressz meg a kocsikázás miatt, illetve az a kevés időt még ki akartam évezni a nagyobbal.
Igy most államvizsgáztam le. Nehéz volt felkészülni, nagyon, de sikerült :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!