Krafcsikné Gyöngyi kérdése:
Koraszülött baba 27. hétre született 970grammal, életesélyek, tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Mint már írtam sajnos korábban jött a kisfiam engem hazaengedtek a kórházból és itthon van a nagyobbik gyerkőcöm akinek gondját kell viselnem minden nap még most egyszer de mostmár kétszer kell bejárnom 40km-re lakom Debrecentől és nagyon húzós anyagilag a legjobb az lenne ha ideiglenesen be tudnék a családommal költözni Debrecenbe ha valaki tudna segíteni vagy alapítvány vagy olcsó albérlet kérem segítsen!Ezenkívűl aki átélte ugyan ezt az kérem írjon mi a tapasztalat!Nagyon félek!2010. okt. 16. 13:21
31/54 anonim válasza:
Nekem hála az égnek nincsenek hasonló gondjaim, de nagyon együtt érzek veletek... a szállással kapcsolatban az jutott eszembe, hogy kérdezd meg a kollégiumokat elég sok van Debrecenben, hátha tudnának segíteni. Kitartást Nektek és szurkolok!
32/54 anonim válasza:
szia! Hogy van a baba? Sikerült szállást találnotok?
33/54 anonim válasza:
Szia! Én debreceni vagyok és a Klinikán szültem 6 hónapja!
Hasonlóakat tudok mondani én is! A koraszülött osztály kifogástalan!!! Biztos, hogy nem lesz semmi baj!!!
Ha tudok valami átmeneti szállást a városban írni fogok ide!!!
Kitartást!!!!
34/54 anonim válasza:
Örülök hogy jól alakulnak dolgok!!További kitartást Nektek!!!
35/54 anonim válasza:
Szia!Az ikres -linkelős anyuka vagyok:)Gratulálok,tudtam én h így lesz,nem lesz ott semmi baj!Nagyon ügyesek voltatok,mindketten,csak így tovább,már látszik az alagút vége:)Ne felejts el tudósítani továbbra is!
36/54 anonim válasza:
Örülök! Meglátod, hamar megerősödik.
Egyik kolléganőm 45 éves. Akkoriban 28 hétre született!!! Matematika professzor lett. :)
Jó egészséget, sok erőt kívánok nektek!
38/54 anonim válasza:
Egyik korábbi válaszadó vagyok.Hallgasd meg a MR' Kossuthon a ma(Szombat délelött cimű műsor) első fél óráját.A haverom volt benne aki 650grammal született 25 éve!!! [link]
39/54 A kérdező kommentje:
nem jó a hangszóróm,sajnos nem tom meghallgatni,de mond már el a lényeget kérlek,kiváncsi vok!
Egyébként 19-én hozom haza a babát már 2200gr!:)
2010. dec. 12. 11:57
40/54 anonim válasza:
Nagyon Örülök, hogy már otthon vagytok!!
A Jóisten adjon nektek Erőt Egészséget és Boldogságot:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!