Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Koraszülött baba 27. hétre...

Krafcsikné Gyöngyi kérdése:

Koraszülött baba 27. hétre született 970grammal, életesélyek, tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Mint már írtam sajnos korábban jött a kisfiam engem hazaengedtek a kórházból és itthon van a nagyobbik gyerkőcöm akinek gondját kell viselnem minden nap még most egyszer de mostmár kétszer kell bejárnom 40km-re lakom Debrecentől és nagyon húzós anyagilag a legjobb az lenne ha ideiglenesen be tudnék a családommal költözni Debrecenbe ha valaki tudna segíteni vagy alapítvány vagy olcsó albérlet kérem segítsen!Ezenkívűl aki átélte ugyan ezt az kérem írjon mi a tapasztalat!Nagyon félek!
2010. okt. 16. 13:21
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
Nincs mit,örülök,ezért töltöttem fel:)
2010. okt. 17. 16:14
 22/54 A kérdező kommentje:

sziasztok!

A pici lekerült a lélegeztetőről mai nap folyamán,ugynevezett sipapp van nem biztos,h így kell írni,tudtok erről vmit?

2010. okt. 19. 16:54
 23/54 A kérdező kommentje:
Kikerült a kisfiam az intenzívről,ma 3 hetes már és 1125gr!:)
2010. nov. 1. 11:16
 24/54 anonim ***** válasza:
100%
gratulálok!!! Így tovább! gyors növekedést, jó egészséget kívánok nektek!!!
2010. nov. 2. 14:17
 25/54 anonim ***** válasza:
100%
Látod, minden rendben lesz, hamarosan már otthon is lesztek, és elfelejted ezt az egészet. Csak pozitívan!!!! :-)
2010. nov. 2. 14:17
 26/54 anonim ***** válasza:
100%

Orulok, hogy jol alakulnak a dolgok!

Tovabbi Erot es kitartast kivanok Nektek! Nagyon jo egeszseget es minden elkepzelheto jot! Mostmar minden rendben lesz :)

2010. nov. 2. 14:39
 27/54 anonim ***** válasza:
100%
A lanyom bebiszittere 21!!!! evvel ezelott 24. hetre szuletett kb 700 grammal. Akkoriban meg messze nem voltak olyan koraszulott intenzivek, mint ma, es megis rendben volt minden. Ma egy eleteros 21 eves lany, aki fosulira jar es latszolag, illetve tudtommal minden rendben vele. Egyszoval kitartas! Biztos, hogy minden rendben lesz.
2010. nov. 2. 14:42
 28/54 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom, Deberecenben nincs ismerősöm, ha lenne, segítenék.

A tapasztalat általában az, hogy a baba életképes, tökéletes életet élhet majd, max némi fejlődési gondok lehetnek, pl lassabb, vagy gyakori a diszlexia. De nagyobb baj soha ne legyen!!

Kitartás!

2010. nov. 2. 14:53
 29/54 anonim ***** válasza:

Én is nagyon Drukkolok Nektek!!! Örülök, hogy ilyen szépen nő a picurka!!

Sajnos a lakással kapcsolatban nem tudok segíteni én sem...

2010. nov. 2. 16:26
 30/54 anonim ***** válasza:

kislányom 323 hétre született, s mikor mi hazajöttünk, éppen akkor mehetett haza 2 hónap után egy kisfiú aki 960g-al zsületett.

gratulálok nektek és csak igy tovább!

2010. nov. 2. 16:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!