Milyen japán eredetű fiú nevek vannak?
Köszönöm szépen!:) Apuka nem veszi a nevére, viszont szeretné ha tudna róla a kicsi.. de ez hosszú. A Naruto teljesen kizárva nálam, azért nemár.
A Mikió és Akitó neveket találtam csak meg eredetileg de ránézek a többire is!
Sajnos férfi nevek még annyi sincs mint nőiben. Mikiót meg a Narutót találtam én is, de ezek röhejesek sajnos.
Gara van amit régi magyarnak ír fekete jelentéssel de azt hiszem van japánban is hasonló.
Akitó fogalmam sincs milyen eredetű, de gyanús. De ezek tök izzadságszagúak. Szerintem csináld azt, hogy miután megszületik utána is megváltoztathatod a nevét, és utólag a kérvényeztetett nevet hozzáteszitek. Én inkább ezt csinálnám, mintsem hogy ilyen idióta nevek közül kellen választani szegénynek.
De azért kérdezz rá, mi kell pontosan hozzá, hátha adhatod így is.
16# Az Gaara írásmódilag és kiejtésben is hosszan ejtik, és nem egy túl pozitív szereplő, lehet nem tetszene az apukának ill. később a gyereknek sem biztos, ha utánanéz. Ha az anyuka egy kicsit tisztelegni szeretne a japán származás előtt is, nem hinném, hogy ez a megfelelő név.
Kérdező, én a Soma nevet találtam hasonlót, mint a Gara, ez ugyan itthon S-sel ejtendő és nem japán, de megvan a japán változata, ahol Sz-szel ejtik. Ez így nem lenne talán nagyon idegen egy japánnak sem, és negatív vonatkozásáról sem tudok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!