Melyik lazcsillapitot adtatok a bexsero utan?
Figyelt kérdés
Sziasztok, az a kerdesem, h adhatok e neki nurofen szirupot is ez utan a vakcina utan, vagy muszaj paracetamol tartalmut?
Elotte adtatok paracetamol kupot?
Koszonom.
2023. júl. 13. 13:48
1/10 anonim válasza:
Előtte 2 órával kapott egy Panadolt, hogy maga a szuri kevesbé fájjon. Utána Nurofen szirupot kapotta lázra, ő mindhárom alkalommal belázasodott.
3/10 anonim válasza:
Flamborin cseppet kapott utána.
4/10 anonim válasza:
Flamborin cseppet kapott, csak utana. Elore nem adtam semmit.
5/10 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen! Akkor marad a nurofen. Elsonek kapott elotte panadolt, de most azt nondta. Adoki h ne adjak.. Bar kicsit felek a reakciotol.
2023. júl. 13. 14:49
6/10 anonim válasza:
Nurofent. De csak miután lázasodott. Feleslegesen nem terhelem vele a máját. Ha tartós volt a láz, akkor nurofen utám kapott flamborint
Most kapta a 3. adagot
7/10 anonim válasza:
Flamborin volt bekészítve de egyszer sem lázasodott be.
8/10 anonim válasza:
Se előtte, se utána nem adtam egyikek sem semmit, nem lázasodtak be.
9/10 anonim válasza:
Aki leírja, hogy ő semmit nem adott, mert nem kellett, azok igen komoly válaszok. 😂
10/10 anonim válasza:
Nem tudom, hogy pont ezután adtam-e, de Flamborint kapott valamelyik oltás után.
Magát az oltást mindig jól viselte eddig, mire kijöttünk a rendelőből, már mindig nyugodt volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!