Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » El esik a baba a kiságyban??

El esik a baba a kiságyban??

Figyelt kérdés

Sziasztok egy olyn problémaba ütközünk hogy a kislanyom elmúlt 7 honapos fel tud állni a kiságyban rácsos de le ülni vagy vissza engedni magát nem max néha sikerült eddig.

Ma ugy hátra dobta magát es be verte a fejét hogy durva volt nagyon.

Rácsvédőnk van fent de ugye az nem ér fel addig viszont mire megtanulja mit hogy kell felek hogy baja lesz a fejének 😔

Az ágyrol is le gurult pár napja egyutt aludtunk es hiaba ki tamasztottam át gurult azon is.

Mikor tanulja meg hogy ezeket nem lenne szabad?

2023. júl. 3. 23:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
73%
Ez nem a félrepötyögés kategória, ez a leszarom a magyar helyesírást tipikus esete, némi igénytelenséggel kombinálva.
2023. júl. 4. 09:42
 12/16 anonim ***** válasza:
71%
Ettől nekem is herótom van. Be megyek, le ülök... Bazmeg... Ezt nem javítja ki a telefon, ez az általános iskolai műveltség teljes hiánya. Fogd a telefonra, attól okosabb leszel. Ja, nem.
2023. júl. 4. 13:05
 13/16 anonim ***** válasza:
69%

Hát, aki ilyen helyesírással kienged egy posztot, az bizony kimeríti az igénytelenség fogalmát.

A véletlen elírás nem ilyen.

2023. júl. 4. 13:15
 14/16 anonim ***** válasza:

Itt nem ugy van,hogy kiengedik a kérdést,mint a face csoportokban,hogy először jóváhagyják.Itt leirsz egy kérdést,es a kutya se nézi a helyesírást.

Úgy megy ki,ahogy van.Nincs ellenőrzés.Ahogy rányomsz a kérdés kiírása gombra máris kikerül.

2023. júl. 4. 13:32
 15/16 anonim ***** válasza:
57%
14-es, igazad van, én a posztolóra gondoltam, hogy kiengedi így a saját posztját - kvázi átolvasás nélkül, gyalázatos helyesírással.
2023. júl. 4. 13:45
 16/16 anonim ***** válasza:

15 jaj értem..

Igen, azért ha valaki kiír valamit,a helyesirasra figyelhetne.

Velem is előfordult már nem is egyszer,hogy gyorsan gepeltem es elirtam egy-egy betűt,de ez itt

egyértelműen nem véletlenül van elirva.

Az egész szövegben nincs egy darab vessző sem pl.

2023. júl. 4. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!