El esik a baba a kiságyban??
Sziasztok egy olyn problémaba ütközünk hogy a kislanyom elmúlt 7 honapos fel tud állni a kiságyban rácsos de le ülni vagy vissza engedni magát nem max néha sikerült eddig.
Ma ugy hátra dobta magát es be verte a fejét hogy durva volt nagyon.
Rácsvédőnk van fent de ugye az nem ér fel addig viszont mire megtanulja mit hogy kell felek hogy baja lesz a fejének 😔
Az ágyrol is le gurult pár napja egyutt aludtunk es hiaba ki tamasztottam át gurult azon is.
Mikor tanulja meg hogy ezeket nem lenne szabad?
Hát, aki ilyen helyesírással kienged egy posztot, az bizony kimeríti az igénytelenség fogalmát.
A véletlen elírás nem ilyen.
Itt nem ugy van,hogy kiengedik a kérdést,mint a face csoportokban,hogy először jóváhagyják.Itt leirsz egy kérdést,es a kutya se nézi a helyesírást.
Úgy megy ki,ahogy van.Nincs ellenőrzés.Ahogy rányomsz a kérdés kiírása gombra máris kikerül.
15 jaj értem..
Igen, azért ha valaki kiír valamit,a helyesirasra figyelhetne.
Velem is előfordult már nem is egyszer,hogy gyorsan gepeltem es elirtam egy-egy betűt,de ez itt
egyértelműen nem véletlenül van elirva.
Az egész szövegben nincs egy darab vessző sem pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!