Jó tanács a kiságyba szoktatáshoz?
19 hónapos nem alszik el sose egyedül,és ha elaltatás után akiságyába rakom nyugtalanul alszik sokszor felsír de nem ébred fel,inkább nyöszörög.
Ha a cumi kiesik a szájából és visszarakom szintén alszik tovább.Vagy ha a kezemet megérzi akkor is megnyugszik.
Balakinek esetleg bevált praktika?
Nekem nem volt semmilyen praktika a lanyomnal.6 eves koraig velunk aludt.igaz,egy ket alkalommal olyan ket evesen kb elaludt a kiságyban,de aztan landolt mellettunk.
A fiam most 10 honapos velunk alszik,ugy tervezem,hogy 1 eves kora utan megy vissza a kisagyba...persze en lehethogy eltervezem,aztan ez nem igy lesz 😅
Nekem mindket gyereknel jobb volt az egyuttalvas,legalabb nem kellett szazszor kikelnem az agybol.
2es.
Úgy gondolod lesz olyan ?
3#
Kettes vagyok, szerintem lesz. Nálunk akarta a nagyobbik gyerekem. És annyira könnyű volt így, annyira nyugalmas. Igaz, hogy nem 19 hósan, de mi szerettünk együtt aludni, nem okozott gondot. Nem bántam meg, hogy vártam, mert mikor a kisfiamnak megért a gondolat, hogy az ágyában akar aludni, nem volt szükség semmilyen noszogatásra. Megbeszéltük, hogy mesélek neki, maradok, amíg elalszik, és ha felébred éjjel, jövök, vagy ő is átjöhet (ez fokozatosan ritkul, és nagyon büszkén újságolta minden reggel, hogy egyedül aludt egész éjjel), és több teendőm nem volt. Azóta sincs. Néha átjön még, de nagyon ritka. Egyikünknek sem volt stresszes így, mert szoktatás sem volt.
Akkor várok :)
Énis szeretek amugy vele aludni ha nem.rúgja ki belőlem a tesóját :D
Egyébként délután szépen alszik de akkor is csak ha mellé fekszek,se 12-13kor alvas van és szépen megy az ágyba nem kell noszogatni
Így ahogy te írod 8as úgyahogy működik a dolog :)
Köszi 7es :) annyira azért nem idegeskedem rajta,de na azért majd kialakul
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!