Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki hogyan altatta a 2-3-4...

Ki hogyan altatta a 2-3-4 hónapos babáját nappal? Kiságyban vagy karon?

Figyelt kérdés
Volt valami megszokott rendszer, hogy csak a kiságyban alszunk el, vagy ölben is lehet..stb? Nekem ölben alszik el és nagyon nehezen, pedig látom, hogy őrületesen fáradt. Ha leteszem, 10 perc múlva felkel. Tippeket, praktikákat tudtok mondani, kinek mi vált be? Vagy ez normális? Kifejezetten a nappali alvás érdekelne. Köszönöm :)

2023. febr. 17. 16:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
59%

Az én Fiam csak az ágyában alszik el. Születésétől kezdve oda szoktattam. Ott vagyok Vele a szobában, nincs Magára hagyva, végig ott vagyok, amíg el nem alszik.

Ha már ringatva van elalváshoz, nem tudom mennyire lehet leszoktatni róla, de én mindig egy kicsit tovább hagynám a kiságyban, miután megébredt az altatásból. Biztos, hogy simogatnám, beszélnék Hozzá, hogy tudja ott vagyok, de minden alkalommal pár perccel meghosszabbítanám a bent töltött idejét. (Ez csak egy tipp, remélem jön nálam tapasztaltabb is.)

2023. febr. 17. 16:24
 2/13 anonim ***** válasza:
32%
Nagyon sok ilyen baba van most. :/ Facebookon van alvásszakértő csoport, ott kérhetsz tanácsot.
2023. febr. 17. 17:03
 3/13 anonim ***** válasza:
Hasra teszem a kiságyban, amikor már látom, hogy tényleg fáradt, cumi (nem mindig fogadja el), és elalszik magától. A másik, ami segít, az a pólya. Ha nincs, tekerd be plédbe úgy, hogy a kezei a teste mellett legyenek. Így is szeret aludni nálunk. 6 hetes
2023. febr. 17. 17:27
 4/13 anonim ***** válasza:
Babakocsiban.
2023. febr. 17. 19:13
 5/13 anonim ***** válasza:
Szopott,amikor jóllakott, már úgy vált le a mellemről,hogy aludt. Csak le kellett tenni.
2023. febr. 17. 19:30
 6/13 anonim ***** válasza:
Karban(cicin) elalszik. Ha ott tartom fél órát-órát, simán alszik békésen végig. Ha lerakom, nagyon max 2 percen belül ébred. Hurcikendőben magamra kötve még jókat alszik. Van már egy 2 évesem, szóval ez utóbbi a leggyakoribb megoldásom a napra.
2023. febr. 17. 19:31
 7/13 anonim ***** válasza:
Babakocsi, kendő, cici (ha fekve szoptattam, akkor el tudtam osonni néha miután elaludt). A kiságya dísznek van 😃
2023. febr. 17. 19:45
 8/13 anonim ***** válasza:
Nagyrészt beteszem a kiságyba és ott alszik, nyűgösebb napokon a kezemben, mellettem az ágyon, a mellkasomon, a kendő egyelőre nm jön be.pár nap múlva lesz 2 hónapos.
2023. febr. 17. 19:53
 9/13 anonim ***** válasza:

Akkoriban kicsit ringattam kézben, amíg ellazult. Utána még ébren beraktam hason az ágyba, és elaludt szépen.

Aztán megtanult forogni, kúszni, felállni, és amint beraktam az ágyba, jöttek a tornamutatványok. Azóta nap közben kézben alszik el, vagy legalábbis addig kell kézben tartani, amíg félig elalszik. Akkor beteszem, és alszik.

De az is előfordul, hogy nem akar kézben lenni, és le lehet tenni.

Este viszont megszokta, hogy tápszer, böfi, és megy az ágyba. 10-ből 9x elalszik simán. 1x-1x előfordul, hogy nem elég fáradt, akkor kicsit ki kell venni.

2023. febr. 17. 20:51
 10/13 anonim válasza:
Kiságyban.
2023. febr. 17. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!