Ki hogyan altatta a 2-3-4 hónapos babáját nappal? Kiságyban vagy karon?
Az én Fiam csak az ágyában alszik el. Születésétől kezdve oda szoktattam. Ott vagyok Vele a szobában, nincs Magára hagyva, végig ott vagyok, amíg el nem alszik.
Ha már ringatva van elalváshoz, nem tudom mennyire lehet leszoktatni róla, de én mindig egy kicsit tovább hagynám a kiságyban, miután megébredt az altatásból. Biztos, hogy simogatnám, beszélnék Hozzá, hogy tudja ott vagyok, de minden alkalommal pár perccel meghosszabbítanám a bent töltött idejét. (Ez csak egy tipp, remélem jön nálam tapasztaltabb is.)
Akkoriban kicsit ringattam kézben, amíg ellazult. Utána még ébren beraktam hason az ágyba, és elaludt szépen.
Aztán megtanult forogni, kúszni, felállni, és amint beraktam az ágyba, jöttek a tornamutatványok. Azóta nap közben kézben alszik el, vagy legalábbis addig kell kézben tartani, amíg félig elalszik. Akkor beteszem, és alszik.
De az is előfordul, hogy nem akar kézben lenni, és le lehet tenni.
Este viszont megszokta, hogy tápszer, böfi, és megy az ágyba. 10-ből 9x elalszik simán. 1x-1x előfordul, hogy nem elég fáradt, akkor kicsit ki kell venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!