Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki hogyan altatta a 2-3-4...

Ki hogyan altatta a 2-3-4 hónapos babáját nappal? Kiságyban vagy karon?

Figyelt kérdés
Volt valami megszokott rendszer, hogy csak a kiságyban alszunk el, vagy ölben is lehet..stb? Nekem ölben alszik el és nagyon nehezen, pedig látom, hogy őrületesen fáradt. Ha leteszem, 10 perc múlva felkel. Tippeket, praktikákat tudtok mondani, kinek mi vált be? Vagy ez normális? Kifejezetten a nappali alvás érdekelne. Köszönöm :)

2023. febr. 17. 16:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Csakis kiságyban.
2023. febr. 17. 22:13
 12/13 anonim ***** válasza:
4 hónapos koráig szinte csak babakocsiban. Aztán bejött a kánikula, beszoktattam nagy nehezen a kiságyába, persze kézben aludt el, de ringatnom nem kellett. :)
2023. febr. 18. 06:42
 13/13 anonim ***** válasza:

Ennyi idősen a fiam csakis ölben aludt el, vagy cicin. Miután elaludt, és betettem a kiságyba mindig felkelt, ezért napközben a mi ágyunkban aludt, úgy hogy mellé feküdtem.

Most 11 hónapos, már el tud ringatás nélkül is aludni, leteszem az ágyra, hátulról àtölelem, és pár perc múlva alszik is.

Babakocsiban soha sem aludt el.

2023. febr. 20. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!