Hogyan szoktassam át a 4 hónapos babámat mellőlem a kiságyba?
Figyelt kérdés
A babám hasfájós volt így eleinte mellettem aludt. Most probálom beleszoktatni a kiságyba de ha belerakom egyből felébred2010. nov. 30. 08:29
1/6 Kriszti83 válasza:
Türelem és kitartás. Hagyd sírni, el fog aludni a kiságyban is.
2/6 anonim válasza:
Semmiképp se hagyd sírni, eddig szimbiózisban éltetek, nem lehet egyik napról a másikra átteni és otthagyni.
Próbálj valami 'anyaszagút' betenni az ágyába, nekünk nagyon bevált. Este szopi/tápi, utána pici ringatás, dúdolás, csendben, félhomályban, és amikor már majdnem alszik, tedd be az ágyába, simogasd a hátát, fejét, amelyiket szereti.
3/6 anonim válasza:
Altasd el magad mellett de ugy hogy a baba alatt legyen egy kis pled osszehajtva,ha mar melyen alszik nyulj a pled ala es ugy probald betenni a kisagyba.
4/6 anonim válasza:
Latom kapta; kulonfele valaszokat.Sirni ne hagyd.
5/6 anonim válasza:
nekem a mai napig nem sikerült. Ahányszor megpróbálkozunk vele mindig közbejött valami, beteg lett, jött a foga, stb.
Most legutobb 1 hónapig küzdöttünk 1 foggal. Volt olyan északa, hogy 10x is fent volt, igy inkább visszavettem magammellé. Majd egyszer csak sikerül..
8,5 hónapos
sok sikert neked!
6/6 anonim válasza:
Szia! Az én kislányom 6hetes kora alszik a kiságyban éjjel, előtte mellettem aludt. Én úgy oldattam meg h kapott egy alvótársat (egy prüss tigris) és ahhoz odabújik és átkarolja most már (van h szopizza is :) ). Eleinte rakjál be neki valami anya illatú pólót, én a hálóingemet raktam be hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!