Visszateszem a kiságyba és visszaalszik?
Ne viccelj! Hogy ne lenne rád szüksége:)
Én a nagyobb lányomat 7 hetes koráig ringattam kb. minden módon. Kész kínlódás volt minden altatás, aztán az egyik alkalommal le kellett tennem egy kicsit valamiért, erre abbahagyta a nyöszörgést és 1 perc alatt elaludt. Utána letéve altattuk és megszűnt minden gondunk. Azóta 8 éves, ragaszkodó és imád aludni.
Úristen, ahelyett, hogy örülnél. Az első gyerekemet meg most is altatni kell, 2 es fél evesen. Voltak másfél órás ringatások, aztán éjjel megint. 8 honapos koráig szinte csak ölben aludt. Iszonyú kimerítő.
Most meg lett egy olyan gyerekem, akit 4 naposan le lehetett tenni evés után úgy, hogy becsukja a kis szemét es elalszik. Döbbenet, mennyire más így élni 😁 örülj, hogy elalszik magától! Nagyon sokat jelent majd a mindennapokban.
Ne haragudj de ez butaság, attól,hogy nem kell ringatni és dajkálni és magától elalszik, nem jelenti hogy nincs szüksége Rád.
1 fiam pl borzasztó alvó volt, sokszor ténykeg rengeteget dajkáltam, keltem hozzá,tologattam babakocsiban hogy aludjon, féléves koráig katasztrófa volt, szakértők tanácsára meg kellett úgymond tanítani aludni utána az éjszakai alvással már nem volt gond. 2. Fiam us eleinte kézben aludt el,vagy evés után, aztán egyszercsak 2 hónapisan mindenbaja volt a kezemben letettem az ágyba és elaludt onnantól csak leraktam és aludt, kb 2 éves korától meselés után még ott kellett üljek egy 10'0 percet mellette,kb 4 éves korától mese után alszik is. A legkisebb most 2,5 hónapos, újszülött kora óta evés után magától elaludt bármely napszakban csak letettem és ennyu, kb 6 hetes kora óta már csak este és éjjel alszik el azonnal evés után, illetve úgy,hogy csak beteszem az ágyba, nappal a kezemben vagy mellettem, vagy ha elmegyünk autóval vagy babakocsival.
*10 percet
Bocsánat a hibákert, nagyon kapkodtam
3 gyerekem van én mindig, így altattam ezzel kezdtem és nem is igényelték hogy ringassam.
3.kicsit nehezebb eset volt, de volt hogy feldühítettem azzal ha a nyuszörgésre kivettem az ágyból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!