A kórház után, mikor hazahoztátok a babát, milyen termékeket használtatok? Bevált?
Légyszí márkát is írjatok. Vettem Gabi termékeket, de aztán valaki mondta, hogy azt nem szabad még az elején használni.
Tusfürdő, sampon, krémek, testápoló, köldökápoló, mosószer érdekelne, amiről tudom, hogy kell az elején.
Esetleg, ha nektek kellett valami speciális krém vagy bármi.
De bármilyen fogyóeszköz jöhet meg cumi, cumisüveg, kisolló stb. mondjuk minden, amit a dm-ben meg tudnál venni típusú (ott álltam tegnap a cumiknál és próbáltam kitalálni milyet vegyek, kisolló ugyanez).
Fürdetni csak vízben fürdettünk, de Gabit mi is használtunk később, nem volt vele rossz tapasztalatunk.
Testápoló a gyógyszertári, csak amikor hámlott pár naposan.
Köldökápolásra octanisept, de az istennek nem akart neki leesni, így végül még alkohollal is próbálkoztam. Egy hónapos volt majdnem mire leesett. Az első gyerekemnél elég volt az octenisept napi kétszer.
Popsikenőcs sudocream, de most a második gyereknél még nem volt szükség az egy hónap alatt rá.
Mosószer persil folyékony vagy mosókapszula, öblítő lenor, coccolino, vagy ami sikerül. Nem csináltam ügyet ebből, együtt mosom a cuccaikat a mienkkel.
Cumisüvegből avent natural és lansinoh volt nekünk, nem volt gond egyikkel sem. De jókat hallottam a mamról is.
Kisolló helyett én csipeszt vettem, az auchanban volt valami szett, abban volt benne.
Orrszivo még fontos, sima porszívóhoz csatlakoztatható tökéletes..van nosiboonk is, az sem rossz, de ár érték arányban nem jobb.
Semmi ilyen tisztálkodószer nem kell.
A fürdetés sima vízzel bőven elég, a bőr hámlása normális és elmúlik, nem kell testápoló.
Cumiból azt ajánlom hogy ne egy fajtából sokat, ki kell tapasztalni hogy melyiket fogadja el, ha egyáltalán elfogadja.
Kisolló nekem sima egyszer babaolló.
Mosószernél én a miénket használom (mosódiós), de szerencsére nem érzékeny bőrű a lányom.
Köldök ápoláshoz én alkoholt használtam napinta, két naponta egyszer.
A nagyobb lányomnál az Uriage fürdetőt használtam (nagyon szerettem. Neogranormon popsikrémet. Testápoló nem kellett. Mikor elkezdett koszmósodni akkor Babe koszmó elleni sampont.
Cumusüveg Avent (ez passzolt a mellszívóhoz)
Cumi Avent. csak ezt fogadta el 2 éves koráig 0-6 hósat
Az ikrekkel Uriage fürdető (szerettem az illat@t 😅) de a kórházban nem tudom milyen volt
Sudocrem (ezt tudta behozni a férjem)
Valami neve nincs pepcos cumisüvegeim voltak (az elektromos mellszívóhoz pont passzoltak)
Avent cumi
A kicsi lányom pigment hiányos pár helyen, neki gyógyszertári krémmel kell kenni a bőrét, mert nagyon száraz is (ez kikeverős receptre kapjuk)
Biodermaatoderm olajtusfürdőt használunk, ezzel fürdették a kórházban is.
Popsikrém és testápoló gyógyszertári kevert, köldökre octenisept.
Cumiból vettem vagy 10 félét, egyik se kellett, cumisüveget nem használt.
Csak a Dm sensitiv fürdetőjét használtuk, főleg a posijára, ugye azért azt lemostuk nem csak vízzel, ne kapjon fertőzést (éjjel 12 órákat aludt 1.5 hónaposan-nem akartuk úgy aludni vinni, hogy nem mostuk le).
Egy flakon elég volt 5 hónapos koráig.
Ja 9-es válaszomhoz hozzátenném még, hogy testápoló meg ilyen hülyeségek nem kellenek a babának!
Köldökápolásra alkohol.
Popsi krémből kb mindegy, elég jók vannak már.
Illatanyag nem kell a babának így sem öblítő semmi extrára nincs szüksége.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!