Nagyon sírós babátokkal mit csináltatok? Hogy bírtátok idegileg? Kezdek kikészülni. Kislányom 3,5 hónapos és egész nap ok nélkül sír. Nem értem mit rontottam el! Eddig nem volt ilyen.
Szia!
Nálunk hetekig zajlott hasonló sztori, amikor is az összes próbálkozás után, ahogy te is írtad, rá kellett jönnöm, hogy a babám egyszerűen álmos! NA, mivel nem igen vettem észre időben, hogy álmos, így nem is aludt el, én meg próbálgattam sorban mindent, amivel ugye gyakorlatilag én nem hagytam aludni... szóval én azt tanácsolom, hogy amikor biztos vagy benne, hogy evett, játszott, nem kakás, nem pisis, stb, akkor picit csak tartsd a karodban (én már nem is ringatom, mert ezzel is csak "felrázom" őt) és tedd le az ágyba. Esetleg egy kicsit simizheted a hátát, de ne túl sokáig, ne beszélj hozzá, ne "zavard". Tudom, elég hülyén hangzik, de ha akár csak megszólalok ilyenkor, azonnal felnéz, meg látni akarja, hogy mi van, meg ki van ott és mi történik. Éjjel ő is jól alszik, hiszen akkor a csendben, sötétben nem történik semmi érdekes, de nappal... mindent tudni és látni akar és így nagyon nehéz letenni.
Van, hogy sír is 5-10 percig, ilyenkor ha nem csendesedik el, akkor persze bemegyek hozzá, de már nem veszem ki az ágyból, csak visszafektetem (ő már kinyomja magát, meg tornázgat ilyenkor), csak annyit "mondok", hogy: sss
Próbáld meg! Ha nem alszik eleget, egész nap nyűgösködik! Minél álmosabb, annál hangosabban kiabál, mert ha átlendül, akkor nagyon nehezen alszik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!