Nagyon sírós babátokkal mit csináltatok? Hogy bírtátok idegileg? Kezdek kikészülni. Kislányom 3,5 hónapos és egész nap ok nélkül sír. Nem értem mit rontottam el! Eddig nem volt ilyen.
Figyelt kérdés
2010. okt. 12. 21:23
11/48 A kérdező kommentje:
Nem sajnos és emeltem volna neki az adagján is de többet nem akar megenni, próbáltam azt is hogy többször kevesebbet kap vagyis annyit eszik amennyi jól esik de úgy se jó csak játszik a cumisüveggel.
2010. okt. 12. 22:09
12/48 anonim válasza:
A cumit próbáltad már? Fiamnak bejött.
13/48 A kérdező kommentje:
Ha a nyugtató cumira gondolsz akkor igen van, és csak alváshoz használjuk mert egyébként kilöki, mikor nagyon felhergeli magát akkor belefogom a szájába úgy nagy nehezen megnyugszik kicsi időre de mást nem érek el vele.
2010. okt. 12. 22:22
14/48 anonim válasza:
Nem lehet hogy szomjas?Itatni próbáltad már?
15/48 A kérdező kommentje:
Igen teát kap cukor nélkül a vizet nem szereti, abból egyáltalán nem iszik
2010. okt. 12. 22:24
16/48 A kérdező kommentje:
Tudom reménytelen az eset, már nincs több tippem nekem se :(
2010. okt. 12. 22:25
17/48 anonim válasza:
És azt próbáltad márhogy kiviszed a friss levegőre?
18/48 anonim válasza:
nem lehet hogy a pici érzi rajtad hogy feszült vagy?
20/48 A kérdező kommentje:
Mindennap levegőzünk ma 3-tól fürdésig kinn voltunk.
2010. okt. 12. 22:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!