Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 év alatti gyereket lehet...

1 év alatti gyereket lehet már gyerekmegőrzőbe adni?

Figyelt kérdés

2 hónap múlva lesz 1 éves.

Nincs semmi életbevágóan fontos elintéznivalóm, csak egy pici szusszanás lenne számomra.

Nagyszülei se vigyáztak még rá, de barátkozós, idegenekre is mosolyog, bárki kezében jól elvan.

Korai még? 1 évesen már lehet? Vagy mikortól ideális? A hely vállal egész piciket is, csak a gyerek szempontjából vagyok kíváncsi hogy kibírna-e nélkülem idegen helyen mondjuk 1 órát.

2023. jún. 21. 16:24
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
31%
20: én is simán otthagyom a 3 évest az ikea játszóházában, mert ő kéri, hogy bemehessen a labdákhoz :D én meg örülök. De jó tudni, hogy egy ilyen helyen dolgozók ítélkeznek, hogy "sok ember milyen simán otthagyja a 3 évesét".
2023. jún. 21. 23:48
 22/33 anonim ***** válasza:
78%
21es, oké, és ha valami történik a gyerekeddel ugye eszedbe se jut mást hibáztatni magadon kívül?
2023. jún. 22. 06:45
 23/33 anonim ***** válasza:
85%
22-es, ennyi erővel az óvodában, bölcsiben se merje senki ott hagyni a gyerekét... Nyilván ha rábízom valakire a gyereket, akkor ő felel érte abban az időben, amíg nem vagyok ott.
2023. jún. 22. 07:38
 24/33 anonim ***** válasza:
86%
22: aki játszóházban dolgozik az egyértelmű, hogy vállalja a felelősséget a rábízott gyerekekért - tök mindegy hogy 3 vagy 8 éves. Vállalja, hogy odafigyel rájuk, nem mobilozik közben stb.
2023. jún. 22. 08:28
 25/33 anonim ***** válasza:
28%

"Apa dolgozik, nagyszülők szintén vagy már betegek."

Apa napi 24 órában dolgozik? Nincs napi 1 órája a saját gyerekére, hogy te pihenhess kicsit?

Kérdezem ezt úgy, hogy nekem semmi problémám a gyerekmegőrzővel/játszóházzal, ekkora gyerekek van hogy már bölcsisek, és ott napi ~8 órát vannak, nem 1-et... külföldön meg már pár hónap után mennie kell vissza az anyának dolgozni, úgyhogy más vigyáz a gyerekre... de azért na, első körben talán a saját házatok táján kéne sepregetni...

2023. jún. 22. 09:57
 26/33 anonim ***** válasza:
95%

Nyilván eszébe sem jut mást hibáztatni az ott dolgozókon kívül, hiszen ez így jogos.

2023. jún. 22. 13:39
 27/33 anonim ***** válasza:
0%

26os miért? Az ott dolgozók rángatták be a gyereket erőszakkal? Véletlen se anyuci akarta lepasszolni kicsit?

Gondolom, tisztában van azzal hogy megsérülhet a gyereke, így egyedül az ő hibája ha bármi történik, és ez így jogos.

2023. jún. 22. 16:55
 28/33 anonim ***** válasza:
84%
Fuha, vérmami akcióban... Szoptass egy kicsit, mert a tejköd ellepte az agyadat.
2023. jún. 22. 17:14
 29/33 anonim ***** válasza:
89%

"így egyedül az ő hibája ha bármi történik, és ez így jogos."

Hogy mi hogyan, miért pont úgy jogos, szerencsére nem te döntöd el! :)

2023. jún. 22. 17:16
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
Csak nekem nem tiszta, miért anyuka lenne a hibás,ha ilyen helyen baj történik?:D bölcsiben, óvodában is történnek balesetek,nem a szülő a hibás,aki ott sincs. Aki ilyen helyen dolgozik vállalja,hogy sajnos az övé.
2023. jún. 22. 17:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!