1 év alatti gyereket lehet már gyerekmegőrzőbe adni?
2 hónap múlva lesz 1 éves.
Nincs semmi életbevágóan fontos elintéznivalóm, csak egy pici szusszanás lenne számomra.
Nagyszülei se vigyáztak még rá, de barátkozós, idegenekre is mosolyog, bárki kezében jól elvan.
Korai még? 1 évesen már lehet? Vagy mikortól ideális? A hely vállal egész piciket is, csak a gyerek szempontjából vagyok kíváncsi hogy kibírna-e nélkülem idegen helyen mondjuk 1 órát.
Gyerekmegörző?
Ez olyan mint a csomagmegőrző? Bedobod az érmét,beteszed a gyereket, bezárod és odaadja a kulcsot?
Nálunk ezt családi napközinek hívják....
Egyebként te ismered a gyereked, mit bír nélküled, nem mi
A családi napközi nálunk is olyan. Nem rendszeres. Ami rendszeres az a magán bölcsi.
2#
Az én gyerekem ennyi idősen tök mindegy mennyire volt el mással, akit akkor látott először, ha kikerültem a látóteréből, világvége lett.
Nagyszülőknél hagyás is csomó munkát igényelt, hogy neki is komfortos legyen.
Én ebben a formában nem tenném. Keresnék bébiszittert akivel össze tud csiszolódni és be lehet tartani a fokozatosság elvét.
Köszi.
Gyermekfelügyelet a szolgáltatás neve. Játszanak is.
Egyébként pont azért született a kérdés mert fogalmam sincs mit bír nélkülem ugyanis amióta megszületett minden percben mellette vagyok.
A nagyszülők miért nem vigyáztak még rá? Hol az édesapa?
Egy ismerős esetleg babysitter ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!