1 év alatti gyereket lehet már gyerekmegőrzőbe adni?
2 hónap múlva lesz 1 éves.
Nincs semmi életbevágóan fontos elintéznivalóm, csak egy pici szusszanás lenne számomra.
Nagyszülei se vigyáztak még rá, de barátkozós, idegenekre is mosolyog, bárki kezében jól elvan.
Korai még? 1 évesen már lehet? Vagy mikortól ideális? A hely vállal egész piciket is, csak a gyerek szempontjából vagyok kíváncsi hogy kibírna-e nélkülem idegen helyen mondjuk 1 órát.
Semmilyen korú gyereket nem bíznék ilyen helyre.
Teljesen más az, amikor beszoktatod/ hozzászoktatod valakihez, egy helyzethez, bölcsibe, oviba, meg az, hogy ledobod mint egy kabátot a ruhatárban teljesen idegenekre hagyva.
De szoptatom még reggel és este, köszi a szoptatás shaminges próbálkozást, mintha a tápszeresek nem lennének jó anyák...
Akkor még hanyagolom, szerintem is pici hozzá, csak láttam hogy egész pici babákat is vállalnak és ezért átfutott a fejemben a gondolat.
Apa dolgozik, nagyszülők szintén vagy már betegek.
De tényleg ott tudnád hagyni vadidegenekre??
Bölcsiben se csak a gyerek miatt van beszoktatás, hanem hogy a bizalmi kapcsolat kialakuljon a gondozó és a szülő között.
"Gondolom nem is szoptatod akkor."
EZ KOMOLY? Már egy ilyen kérdéshez is be kell ezt írni?!
Egy éves a gyerek, nem egy hónapos... De ha egyáltalán nem is szoptatná, mert éppen utálta, kényelmetlen volt neki, fájt, vagy csak úgy döntött, hogy neki elég X hónap belőle, akkor sem lenne semmi jogod pálcát törni felette.
Kérdező, esetleg alkalmanként bébiszitterre nem gondoltál?
13as te hulye vagy esküszöm!
Én se szoptattam 1 éves koráig a fiamat csak 5.5 hónapig tudtam és képzeld gyönyörű egészséges gyerek
Miért kell beleállni mindenkibe hulyeségekkel?
Próbáld meg ha szükség3d van egy kis szabadidőre .
Pár óra nem a világvége ellesz a kisgyermek.
1 óráról beszélünk. Mi köze ennek a szoptatáshoz? Még ha szopik is, egy egyéves általában már kibír egy órát anélkül. De sok újszülött is.
Az szerintem is valószínűtlen, hogy szívesen ottmaradna idegenekkel. De ha mégis, semmi rossz nincs ebben. Azt nem tartanám jónak, ha a síró, tiltakozó egyévest hagynák idegenekre, hacsak nem élet-halál kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!