Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 év alatti gyereket lehet...

1 év alatti gyereket lehet már gyerekmegőrzőbe adni?

Figyelt kérdés

2 hónap múlva lesz 1 éves.

Nincs semmi életbevágóan fontos elintéznivalóm, csak egy pici szusszanás lenne számomra.

Nagyszülei se vigyáztak még rá, de barátkozós, idegenekre is mosolyog, bárki kezében jól elvan.

Korai még? 1 évesen már lehet? Vagy mikortól ideális? A hely vállal egész piciket is, csak a gyerek szempontjából vagyok kíváncsi hogy kibírna-e nélkülem idegen helyen mondjuk 1 órát.

2023. jún. 21. 16:24
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
62%

Semmilyen korú gyereket nem bíznék ilyen helyre.

Teljesen más az, amikor beszoktatod/ hozzászoktatod valakihez, egy helyzethez, bölcsibe, oviba, meg az, hogy ledobod mint egy kabátot a ruhatárban teljesen idegenekre hagyva.

2023. jún. 21. 18:22
 12/33 anonim ***** válasza:
73%
Ilyen helyen általában csak szobatiszta gyereket lehet otthagyni.
2023. jún. 21. 18:30
 13/33 anonim ***** válasza:
5%
Nemh9gy idegenekre, senkire nem bíztam volna 1 évesen. Gondolom nem is szoptatod akkor. Ha már most nem birsz vele, később állandóan le fogod passzolgatni.
2023. jún. 21. 19:51
 14/33 A kérdező kommentje:

De szoptatom még reggel és este, köszi a szoptatás shaminges próbálkozást, mintha a tápszeresek nem lennének jó anyák...

Akkor még hanyagolom, szerintem is pici hozzá, csak láttam hogy egész pici babákat is vállalnak és ezért átfutott a fejemben a gondolat.

Apa dolgozik, nagyszülők szintén vagy már betegek.

2023. jún. 21. 20:06
 15/33 anonim ***** válasza:
7%

De tényleg ott tudnád hagyni vadidegenekre??

Bölcsiben se csak a gyerek miatt van beszoktatás, hanem hogy a bizalmi kapcsolat kialakuljon a gondozó és a szülő között.

2023. jún. 21. 20:16
 16/33 anonim ***** válasza:
90%

"Gondolom nem is szoptatod akkor."

EZ KOMOLY? Már egy ilyen kérdéshez is be kell ezt írni?!

Egy éves a gyerek, nem egy hónapos... De ha egyáltalán nem is szoptatná, mert éppen utálta, kényelmetlen volt neki, fájt, vagy csak úgy döntött, hogy neki elég X hónap belőle, akkor sem lenne semmi jogod pálcát törni felette.

Kérdező, esetleg alkalmanként bébiszitterre nem gondoltál?

2023. jún. 21. 21:52
 17/33 anonim ***** válasza:
74%

13as te hulye vagy esküszöm!

Én se szoptattam 1 éves koráig a fiamat csak 5.5 hónapig tudtam és képzeld gyönyörű egészséges gyerek

Miért kell beleállni mindenkibe hulyeségekkel?

Próbáld meg ha szükség3d van egy kis szabadidőre .

Pár óra nem a világvége ellesz a kisgyermek.

2023. jún. 21. 22:05
 18/33 anonim ***** válasza:
89%

1 óráról beszélünk. Mi köze ennek a szoptatáshoz? Még ha szopik is, egy egyéves általában már kibír egy órát anélkül. De sok újszülött is.

Az szerintem is valószínűtlen, hogy szívesen ottmaradna idegenekkel. De ha mégis, semmi rossz nincs ebben. Azt nem tartanám jónak, ha a síró, tiltakozó egyévest hagynák idegenekre, hacsak nem élet-halál kérdés.

2023. jún. 21. 22:13
 19/33 anonim ***** válasza:
61%
Mert a 13-as még 5 évesen is szoptatja és addig nem bízza senkire, ő itt a mintaanya. Tessék példát venni róla.
2023. jún. 21. 22:15
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
Jatszohazban dolgozom , nalunk harom ev felett lehet itt hagyni a gyereket, az én felugyeletemre bizva. Meglepően sok ember siman itt haggya ugy a harom eves hogy , soha az eletben nem latott se engem , sem a helyet. Masok meg felhaborodnak hogy miert nem lehet a harom ev alattit is itt hagyni. Szoval szerintem ilyen nincs, max maganbolcsode.
2023. jún. 21. 23:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!