Mennyit kérnétek gyerekmegőrzésért?
Figyelt kérdés
Ma a védőnőnél voltunk és ott egy anyuka megkérdezett, hogy nem vállalnám-e el a gyerekét. Csüt de. és péntek du. Az én gyerekem és az övé is kb. egyidősek (2év) és azonos neműek is (fiú). Bele is férne az időmbe, ráadásul le is telt most a GYED. Szerintetek mennyit lehetne kérni?#gyerekmegőrzés
2012. máj. 29. 12:30
1/7 anonim válasza:
Pontosan hány órára, nálatok vagy náluk, étkezését ki biztosítja?
2/7 A kérdező kommentje:
Mindkét nap 3-3 óra. Azt enné amit mi ill. az én gyerekem. Nem allergiás semmire.
2012. máj. 29. 12:38
3/7 anonim válasza:
Itt nálunk 600 Ft egy óráért vigyáz egy másik anyuka a nővérem fiára. ez nagyon kedvezményes ár. Étkezés nincs benne.
5/7 anonim válasza:
Mivel az étkezését i ste biztosítod (persze tudom, hogy nem eszik sokat egy ilyen kisgyerek), de ebben az esetben én is 1000 Ft-ot kérnék óránként.
6/7 anonim válasza:
szerintem 1000 Ft/óra. persze te vagy benne, te tudod, hogy ti nektek megéri-e, az anyukának megéri-e, stb.
7/7 anonim válasza:
Attól is függ, hogy hol laktok, Budapesten azért drágábbak a tarifák. Ott, vagy a környéken 900-1000/óra. Bár ennyit szerintem inkább a hivatásos babysitterek szoktak kérni.
Ha vidéken vagy kisebb helyen vagy, akkor 500-700 Ft /óra. Persze attól is függ. hogy milyen az anyagi helyzete az anyukának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!