Okozhat problémát, hogy az 1 éves babát 1 hétig rábízzuk a nagyszülőre?
121, ha leadhatnád, gondolkodás nélkül megtennéd. De mivel nem adhatod, így ebből próbálod a legjobbat kihozni.
A Kérdezőék pedig nyugod szívvel másra bízhatják a babát, így meg is teszik. Az ő dolguk.
Itt az a visszás,hogy nem arról van szó hogy sosem kapnak segítséget és ezért esnek össze,mert arra sincs idejük hogy wc-nek,sőt. Arról van szó hogy amióta megszületett először együtt is éltek,tehát gondolom akkor is segítettek éjszaka és azóta is többször letudják adni nappal és éjszaka is,erre mégis totál ki vannak agyilag.
A probléma nem az hogy leadjak a nyáron,nem is az hogy nagyszülökhöz adjak,a probléma az hogy a sok segítség ellenére pszichésen már kivannak,ami szerintem kicsit sem normális állapot és ez később csak fokozódni fog ha nem kérnek hivatalos segítséget,pl egy pszichológust.
Ilyen szintű segítség mellett ennyire kimerülni hogy konkrétan már egy éjszaka nem alvástól is kivannak egyáltalán nem normális dolog. Még ha sosem lenne segítségük akkor érthető lenne,de így hogy éjjel-nappal is tudnak vigyázni a gyerekre ergo ki tudnak mozdulni,így nem tudom őket megérteni.
Pszichológus segít a feleségemnek. Szorongásos betegsége van, meg lehet depresszió is. Lelki sérülések amiből nem egyszerű felépülni. Ezek a lelki sérülések jelentkeznek nála testi formába. Tudomásul kell venni, hogy nem bírja úgy mint egy teljesen egészséges ember. Dolgozik rajta hogy jobban legyen, és én meg a család segítjük őt. Lehet okoskodni hogy nem kellett volna így babát vállalni, de ahogy már itt van a lányom, TUDOM hogy életem legjobb döntése volt és nem bántam meg.
Szóval vedd tudomásul, hogy nem egészséges és EZÉRT merül ki.
Én dolgozok és többször segítek neki, valamint házat újítom fel a maradék szabadidőmbe. Azért ez eléggé viszi az energiát, mert sokszor kemény fizikai munkákat csinálok.
De ezt leírtam már korábban hogy nem egészséges a feleségem és mégis MINDIG értetlenkedsz hogy miért kell nekünk segítség.
Ennél jobban nem tudom leírni, ha nem érted meg, az nem az én problémám.
Én apám baltával kergetett gyerek koromban,lelkileg zsarolt,minden nap rettegtem tőle,nem kevés lelki bajom volt apám miatt. Addig nem voltam hajlandó teherbe esni amíg ezt nem tettem tisztába. Így okoskodom...127
Ja és ha a pszichológus mellett ilyen akkor vagy rossz dokija van( nekem is sokadjára lett jó orvosom) vagy sajna nem elég ennyi segítség és gyógyszer is kelleni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!