Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Okozhat problémát, hogy az 1...

Okozhat problémát, hogy az 1 éves babát 1 hétig rábízzuk a nagyszülőre?

Figyelt kérdés
Nyaralni mennénk, de nekem hiányozni fog a pici lány, meg azért gondolom ő is hiányolni fog minket. Nagyon szereti a szüleimet, sőt kimondottan jó a kapcsolat velük, de félek nehogy valami traumát okozzon hogy most 1 hétig nem lát minket. Felesleges az aggódásom?

2023. jún. 1. 12:45
 101/145 anonim ***** válasza:
85%
Ne már... egy 9 éves már önálló, ha nem is tud aludni, pisilni kell, szomjas stb akkor csendben intézi magának, anélkül hogy keltene a családot. Azért ezt egy egy evéssel összehasonlítani..
2023. jún. 3. 08:27
 102/145 anonim ***** válasza:
67%

99-es, anyádék milyen boldogok lettek volna, ha inkább a lepedőn száradsz meg…

Igen, az, ha valaki elutazik 4 (!!!) éjszakára, egyenlő azzal, hogy sosem foglalkoznak a gyerekkel, nem is szeretik. SŐT!! Adják rögtön örökbe, miért nem ezt javaslod? Az olyan IQ harcosokkal, mint te, biztos jobban járna. Szegény gyerekeid… Tanulhatják majd anyutól az ítélkezést, meg a fröcsögést. De legalább biztos 89 hónapos korukig anyatejesek voltak szigorúan, és kötődve lettek nevelve. 🙃

2023. jún. 3. 11:22
 103/145 anonim ***** válasza:
0%
102 honnan veszed,hogy van gyerekem?nem is ertelek.ja biztos telepatiaval kideritetted 🤣🤣🤣🤣
2023. jún. 3. 12:07
 104/145 anonim ***** válasza:
30%
102# Ugyanezt gondolom róluk.:D Mondjuk én az ilyen embereken csak átnézek, mert még arra se méltó,hogy szóbaálljak vele. Az ilyen anyák gyerekeitől inkább kerüljön távol az én lányom,akibe lesz empátia és kifejti normálisan a véleményét. Nem véletlen van amúgy ennyi neveletlen gyerek,aki megy és belerúg még a kutyába is az utcán. Mindegy, rá kell hagyni, annyit elért hogy szült, emberileg meg 0 marad.A vicc az egészbe,hogy nem hagynám én se 5 napra még a gyerekem,de még mindig a kérdező a normális és nem ezek a senkik itt. Ja már az is baj ha a nagyszülő szereti az unokát.:D
2023. jún. 3. 12:08
 105/145 anonim ***** válasza:
93%
103# Ha pedig nincs tényleg,akkor válaszod innentől releváns. Semmitmondó.
2023. jún. 3. 12:08
 106/145 anonim ***** válasza:
100%

Ja bocsi nem a 99 voltam az elobb es nem is a 102-nek cimeztem.

Nagyon elment ez a beszelgetes,mar nem tudom kovetni ki kicsoda.🤣

103

2023. jún. 3. 12:09
 107/145 anonim ***** válasza:
100%
101# Én is ezt írtam, én se értettem hogy jön egy 1 éves egy 9-hez. :D ezért nevettem kb. Én is felkeltem 9 évesen,de miért kísért volna ki anya pisilni meg inni?:D ha nem tudtam aludni is csendbe elvoltam. Egy 1 évest ne hasonlítsuk már ide. Vicc.
2023. jún. 3. 12:14
 108/145 anonim ***** válasza:
100%
106# Akkor viszont elnézést. :D igen. 105# voltam.
2023. jún. 3. 12:15
 109/145 anonim ***** válasza:
0%
Hát pedig a sógorom gyerek 9 éves koráig is befeküdt a szülők közé, akik így szintén nem tudtak aludni. Van ilyen gyerek. Nem is az q lényeg hogy az 1 éves azonos szinten van e egy 9 éveshez... írtam hogy ezt csak azért írom le hogy bizony attól hogy nagyobb lesz nem lesz ez könnyebb csak nehezebb és ha már most KELL 1 hét pihi mert kivannak akkor mi lesz később? Mi lesz fogzásnál,dac korszaknál,bölcsi/oviba szoktatásnál,szobatisztaság tanulásánál mikor mindig valahol bepisil,mikor nem akar leckét csinálni,kamasz lazadásnál? Ha ennyit nem bírnak hogy fogják bírni a többit,arról nem is beszélve hogy anyuka mentálisan sem túl stabil...
2023. jún. 3. 12:45
 110/145 anonim ***** válasza:
100%

109, akkor majd megoldják azt is!

Minek előre pörögni egy problémán, ami még kilátásban sincs?

2023. jún. 3. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!