Okozhat problémát, hogy az 1 éves babát 1 hétig rábízzuk a nagyszülőre?
Lehet hogy a feleségének pontos diagnózisa van,de te sem vagy százas. .
Ne nyaralni vidd el,hanem támogasd öt otthon,legyél többet a gyerekkel
Jaj hogy azt már nem bírnád.hat igen...
Miért ne lennék "százas"?
Milyen jogon ítélkezel felettem?
Majdnem elkezdtem elmagyarázni a dolgokat neked, de nem tetszem meg, mert az időm többet ér.
Ha érdemben nem tudsz hozzászólni a kérdéshez, ne írj ide!
Köszönöm!
Szintisztán a kérdésre:
Okozhat kevesebb is. 7 hónaposan az intenzívre került a lányunk, nem lehettünk vele, ott csak látogatás van. Alig két éjt volt nélkülünk, de hónapokig bizalmatlan volt. 11 hónaposan ismét kórházban voltunk, akkor normál osztályon, végig vele lehettem, de az apja nem (női osztály), szó szerint "újra kellett ismerkedniük". Nem hagyta magát felvenni, altatni...stb.
Mindig visszük mindkét gyerekünket nyaralni, sose hagynánk otthon.
Vannak mártírok. Lásd, hullafáradt, de nem kér segítséget, hiszen ő szülte, ő is sz..pja végig a babakort akkor. Mert ha heti 2x3 órát bébiszitterrel lenne a gyerek, már kötődési problémái lennének... Hogyne.
Kérdező, itt ilyesmit nem szabad kérdezni! A legtöbb anyuka meggebed otthon, mert még annyi időre sem teszik/tehetik le a gyereket, hogy a hajukat megmossák nyugiban. Az számukra elképzelhetetlen, hogy legyen egy olyan szoros, biztos nagyszülői kapcsolat, ahol egy ilyen szívesség belefér.
Tegyetek úgy, ahogy nektek jó! Semmi baja nem lesz a gyereknek sem, nem havonta 2 hétre utaztok el.
A gyerek 13 hónapos volt, amikor méhnyakrák miatt műtöttek. 2 nap kórház után hazamentem, a gyerek nyilván rajtam lógott. Varratok kiszakadtak, kórház, újabb műtét. Eltiltottak a gyerek felemelésétől 1 hétre, meg úgy kb mindentől. A férjem elvitte a gyereket anyósomékhoz. Senkinek eszébe se jutott pálcát törni felettem, hogy jaj mi lesz a gyerek lelkével, ha 1 hétig nem látja a szüleit. A gyerek szempontjából teljesen mindegy, hogy kórház vagy nyaralás. Ő ezt nem tudja.
Ha nektek szükségetek van erre az 5 napra akkor hajrá. A gyereknek elsősorban kiegyensúlyozott, boldog szülőkre van szüksége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!