Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Konakiont meddig kell adni a...

Konakiont meddig kell adni a babáknak?

Figyelt kérdés
fiam 2és fél hónapos,csak anyatejes,de csak az első 2hétben adtam,mert nem mondta se a védőnő,se a gyerekorvos hogy meddig adjam,igy az 1dobozzal adtam be neki.Soha nem kérdezik hogy miket adok neki,semmi,igy most elkezdtem aggódni,hogy mi van ha folyamatosan kellett volna adnom neki.Lehet valami baja vagy átránya ha nem adtam neki?D-vitamint meg a Cebiont kapja rendszeresen naponta mióta megszületett.Még kéne valamit szednie?
2010. okt. 11. 12:46
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
elnézést rosszul irtam,nem 2hétig adtam neki,hanem 5,és úgy mondta a védőnő hogy az első 1 vagy 2hétbe nemlehet adni,csak a 2.héttől,és az első héten 2ampulla,utána a többit hetente 1szer.De azóta se mondták hogy adjam etovábbra is,nekem meg teljesen kiment a fejemből...
2010. okt. 11. 12:58
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
Havi 1x kell adni, lehetőleg ugyan azon a napon, amíg meg nem kezdődik a hozzátáplálás.
2010. okt. 11. 12:58
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
Havi egyszer, amíg csak anyatejes.
2010. okt. 11. 13:00
 14/34 A kérdező kommentje:
köszönöm.
2010. okt. 11. 13:01
 15/34 anonim ***** válasza:
66%
Senki nem írta, hogy 16 hónapos koráig kellene adni, fogalmam nincs, mit olvastál. Amúgy havonta egyszer kell adni, amíg a tálpáléka nagyobb részét az anyatej teszi ki. Ha nagyobbrészben tápszeres, már nem kell.
2010. okt. 11. 13:02
 16/34 anonim ***** válasza:
76%
A kérdező is heti 1-szer adta, akkor most mi van??? Miért kaptam azt a tájékoztatást mindenkitől, orvostól is, hogy heti egyszer? Létezik, hogy egyik orvos ezt, a másik azt mondja?
2010. okt. 11. 13:06
 17/34 anonim ***** válasza:
77%

12.57-es: tudsz olvasni???

Azt írtam, 16 NAPOS KORÁTÓL KEZDVE, AMÍG CSAK ANYATEJES!!!

Kiváltottam a Konakiont, dokink mondta, hogy a 16. napon adjam neki először, és havonta 1x.

De sajnos mi tápszereztünk is, így egyáltalán nem kellett adnom. Csak akkor kellett volna, ha csak anyatejet kapott volna.

2010. okt. 11. 13:06
 18/34 anonim ***** válasza:
52%
hűha! Gyorsan vidd orvoshoz banyek.... havonta egyszer kell neki 1 ampulla!!!! :S:S:S és csak akkor ha kizárólag anyatejes. Ha már kap tápszert is, akkor nem kell adni!
2010. okt. 11. 13:16
 19/34 anonim ***** válasza:
Mikor először kijött a doki (babám 1 hetes volt) akkor adott neki 1 ampullát. Nem emlékszek pontosan,hogy 1 vagy 2 hét múlva kellett a következőt beadnom,majd havi 1-et,ez biztos. Amikor elfogyott az 5 db,többet már nem kellett neki adni.Anyatejes baba,6 hós koráig nem kapott hozzátáplálást.
2010. okt. 11. 13:17
 20/34 anonim ***** válasza:

Szia!

Most összezavarodtam…

Az én babám 2 hónapos. Nekem, mivel aug.10.-én született, szept.10.-én és okt.10.-én kellett adnom, és így tovább.

A két nagyobb is így kapta, havi 1 alkalommal.

2010. okt. 11. 13:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!