Konakiont meddig kell adni a babáknak?
Figyelt kérdés
fiam 2és fél hónapos,csak anyatejes,de csak az első 2hétben adtam,mert nem mondta se a védőnő,se a gyerekorvos hogy meddig adjam,igy az 1dobozzal adtam be neki.Soha nem kérdezik hogy miket adok neki,semmi,igy most elkezdtem aggódni,hogy mi van ha folyamatosan kellett volna adnom neki.Lehet valami baja vagy átránya ha nem adtam neki?D-vitamint meg a Cebiont kapja rendszeresen naponta mióta megszületett.Még kéne valamit szednie?2010. okt. 11. 12:46
1/34 anonim válasza:
Amíg csak anyatejes addig kell adni!Havi 1 ampulla!Adj be most gyorsan Neki egyet!
2/34 anonim válasza:
Jajj istenem! Két héten keresztül adtad a bébinek egyfolytában, minden nap a K vitamint??? Azt heti egyszer kellett volna adni, mindig azonos napon, és addig, amig ki nem ürül a doboz. Nincs baja a kicsinek??!
3/34 anonim válasza:
Nem havi egyszer, első válaszoló, hanem heti egyszer!!!
4/34 anonim válasza:
Konakint, minden hónapban azon a napon kell adni 1 ampullát amelyik napon született. Addig kell adni a havi 1 ampullát, amíg csak szopizik.
5/34 anonim válasza:
szia, én 2 éve szültem, akkor úgy volt (ezek állandóan változnak...), hogy havonta 1-et kell kapnia mindaddig, amíg az anyatej/tápszer az étkezéseinek több mint felét teszi ki. az enyém pl. 1 éves koráig kapta, mert addig nem volt hajlandó elkezdeni rendes mennyiségben mást is enni az anyatejen kívül. a d vitaminon meg a konakionon kívül nem kell mást szednie rendszeresen.
6/34 anonim válasza:
Nekem pedig havi egyet kellett most a 3.gyereknél adni!!!Két idősebbnél heti 1x de higgyétek el,hogy most havi egyszer!
1.
7/34 anonim válasza:
második vagyok: akkor az én orvosom és védőnöm, két sógornőm és barátnőm miért azt mondták, hogy heti egyszer??? ezt most akkor nem értem. én igy adtam, de most csak nagyokat pislogok.
8/34 anonim válasza:
Könyörgöm, ne vezessétek már félre a kérdezőt!
16 napos korától kezdve kell adni HAVI 1 AMPULLÁT egészen addig, amíg csak anyatejes a baba. Ha kap tápszert is, már nem is kell adni a Konakiont!!!
9/34 anonim válasza:
amikor megszületett és hazamentünk, jött a doki, mondta hogy 1 ampulla K vitamin másnap, majd rá 2 hétre mégegy ampulla és onnantól csak HAVI 1x amíg a táplálékának több mint a fele anyatej. ha már több a tápszer akkor nem kell adni!
10/34 anonim válasza:
16 napos korától kezdve kell adni HAVI 1 AMPULLÁT ---???????????????? mi van?
minek kellene adni 16 hónapos koráig??? jó Isten. nálunk 6 hónapos korig kapta és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!