Rábíznátok így nyugodt szívvel?
A férjem kitalálta, hogy a május végén lévő házassági évfordulónkra színház jegyet vesz. 60 km tőlünk Budapest. Mivel színház, esti program.
Namármost kitalálta azt is, hogy anyósom fog vigyázni a kicsire, aki 1 éves.
Anyós soha nem vigyázott rá még 10 percet sem.
A kicsi jelenleg úgy alszik el, hogy valamelyikünk melléfekszik.
Arról volt szó eredetileg, hogy anyós majd jön, tart egy próba estét. De egyelőre erre nincs ideje.
Nem akarok para anyuka lenni, de szívem szerint nem hagynám itt a kicsit. Tudom, hogy anyós felnevelt 3 gyereket, de szerinte a sírni hagyás tök normális. Szerintem viszont nem. És tartok tőle, hogy simán hagyná sírni a kicsit.
Amúgy a gyerek nem is igazán ismeri, kb.havi 1x találkoznak.
Itt mernétek hagyni vele? Túlféltem a kicsit?
Én nem hagynám ott. Olyanra bíznám akiben 100%-ig meg tudok bízni és ismeri a gyereket és a szokásait, a gyerek is szívesen van vele.
Mivel 1 éves így is csak rövidebb időre, nem egész éjszakára. És az esti rutint se borítanám, inkább napközben mennék.
A férjed miért nem beszéli meg veled hogy mikor tudnátok jól megoldani és azután foglal programot?
Meglepetésnek szánta. Csak hát nyilván el kellett árulnia.
Nem egész éjszakára mennénk, de azt hiszem 7-kor kezdődik, 2-2,5 óra. Szóval fél 6 körül kéne indulni, és 11 körül érnénk haza. Szóval pont az esti rutin idején.
Nem is értem amúgy, hogy gondolta a férjem. Vagyis de. Szegényem úgy volt vele, hogy akkor majd anyuka jön, tartunk próba estét, és minden szuper lesz. De én így nem tudnám nyugodt szívvel élvezni az előadást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!