4 hónapos babát rábíznátok egy éjszakára a nagyszülőkre?
Biztos, hogy nem.
Nem bírnék nyugodtan szórakozni.
De ez én vagyok.
Múltkor írta valaki, hogy ő 6 hónapos baba mellől 4 napos wellnessbe megy, mert már nem bírja tovább, addig az ő anyukája lesz a babával.
Nem hiszem. Mármint, nem azért, mert ne tudnák ellátni, szerintem a gyereknek lenne rossz.
Az én babám 5,5 hós volt, mikor lagzira mentünk, a nagymama vigyázott rá, akivel amúgy is rendszeresen találkozott, vigyázott is rá 2-3 órákat néha. Délután mentünk, azzal nem is volt gond, de este nem igazán tudta elaltatni, hiszen a pici minden nap velem aludt el, nyilván idegen helyen volt, más kezében, nem ahhoz volt szokva, hogy nélkülem aludjon.
Mi éjfélkor jöttümk is haza, addigra már 3-szor kelt fel a gyerek. Na, én nem akarnám ezt egész éjszaka. Ha haza tudnék menni, akkor rábíznám, de max. úgy, ha éjfél körül hazaérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!