Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4 hónapos babát rábíznátok...

4 hónapos babát rábíznátok egy éjszakára a nagyszülőkre?

Figyelt kérdés
Nagyon kedves barátnőm esküvőjére vagyunk hivatalosak 120 km-re tőlünk, ezért úgy gondoltuk kényelmesebb megoldás lenne ottaludni, mint éjszaka utazgatni haza. Eddig a leghosszabb idő 3 óra volt, amit anyukámmal töltött a kisfiam, akkor nagyon jól elvoltak, de nem tudom az éjszakát hogy viselné. Kicsit aggódom, pedig jó alvó baba. Részben anyatejes, részben tápis, szóval azzal nem lenne gond, hogy mit eszik. Ti otthagynátok a babát éjszakára ebben az esetben?
2022. júl. 21. 08:06
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
56%

Így igen

Viszont nekem mind2 ilyenkor 100% anyatejes volt, csak én tudtam megnyugtatni őket, így nem tudtam volna nyugodtan szórakozni èn sem.

Kèsőbb amúgy hamar aludtak nagyinàl 2 szoptatás közt is hagytam őket ott, szóval ilyentéren viszonylag laza vagyok

2022. júl. 21. 09:02
 12/23 anonim ***** válasza:
79%

Mi focimeccsre mennénk majd szeptemberben, akkor lesz a fiam 4 hónapos. Kb.éjfél után érnénk haza.

Már beszéltem barátnőmmel, aki sokat van a babával, hogy valamikor jöjjön át előtte, és csináljunk egy próba estét. Mert anélkül nem merném. Mondjuk tápszeres baba, cumisüvegből eszik, így ezzel a részével nincs gond. Utána böfiztetés után megy az ágyba, párszor még kell neki kicsi simi vagy cumi, de elalszik szépen egyedül. De akkor is úgy gondolom, kell egy próba, mert sose lehet tudni, hogyan reagál a gyerkőc.

De egész éjszakára biztos nem hagynám itt. Főleg nem úgy, hogy 120 km-re vagyunk. De ez én vagyok. :D

2022. júl. 21. 09:06
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj kérdező, én egyszer hagytam így anyósomra a babát, a fővárosba kellett mennünk. Hat hónapos volt.

Úgy volt, hogy estére hazaérünk, korábban már voltak egyedül, semmi gond nem volt.

Úgy alakult aztán, hogy a pályán volt egy nagy baleset hazafelé, a dugóban ültünk órákon át. 11-re értünk haza este. Anyósom szegény a kertben tologatta a kocsiban a gyereket, annyira nem bírt vele. Nem tudott egyszerűen elaludni.

2022. júl. 21. 09:07
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Mi épp a hétvégén voltunk egy esküvőn, ott egy párnak 6 hónapos volt a babája, és ők úgy csinálták hogy elhozták a mamát, aki a 10 percre lévő szállodában volt a picivel.

Anyuka este odament megetette, lefektette aludni aztán visszajött. Éjjel valamikor elment megint megetetni aztán visszajött. Azt mondták nekik ez így teljesen jó volt, annyi hogy az anyuka nem ivott alkoholt , de egész éjjel táncoltak, jól érezték magukat hajnali 4ig.

2022. júl. 21. 09:28
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Én is épp azt az opciót akartam írni, mint amit a 14-es hozzászóló említett. Én is így csinálnám. Így ti is jól tudjátok érezni magatokat, de ha szükség van rád, akkor nem kell 1-2 órát autózni. Mert hiába nem gondolnád, a kicsi érzi, hogy most valami más van és tuti biztos, hogy nem aludna el normálisan, hiába alszik jól éjjel.
2022. júl. 21. 09:40
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Nagymamát ahogy írták nem tudjátok elvinni és egy közeli szállodában van addig a babával? Ha nagyon sír oda tudsz menni elaltatni stb.

Én ugyan nem tudtam otthagyni ilyenkor még, mert csak anyatejes volt (cumisüveget nem is fogadta el) és még 2x minimum kelt éjszaka. De vigyáztam sógornőm kislányára már többször, nappal nem volt gond, tápszeres baba, szépen el is aludt ha beleesett az alvásidő stb. 6hónaposan úgy alakult, hogy fél 8kor megetette elmentek én elaltattam és éjfélig maradtak volna egy szülinapon, végigalussza az éjszakát, ismer is, mi baj lehet. El is aludt, nem volt gond. 9kor felkelt és annyira sírt, hiába ismer és volt már velem, hogy már teljesen beleizzadt, rúgta el magát a kezemből és csak sírt. 10kor (egy óra kegyetlen sírás után, addig próbáltam mindent) felhívtam az anyukáját, hogy jöjjön haza, mert nem bírom megnyugtatni. Gyorsan hazaért, ahogy megfogta mint amit elvágtak, pár kis nyüszi (nem sírás) és visszaaludt. Persze lehet a tiéd alszik majd, vagy megtudja nyugtatni, de lehet jobb ha a közelben vannak a mamával.

2022. júl. 21. 10:04
 17/23 anonim ***** válasza:
78%

Nem, előttem leírták, miért

Esetleg úgy, ahogy a 14. írja, de az sem működik minden babánál

2022. júl. 21. 11:09
 18/23 anonim ***** válasza:
75%
Én otthagynám ha tényleg szívesen vigyáz rá. Gondolom tisztába van vele kit vállal, jó az próba napnak pont.
2022. júl. 21. 11:45
 19/23 anonim ***** válasza:
72%
Max csak úgy, hogy vinném magammal a nagyit az esküvőre. Tehát olyan szállást bérelnék, ahol mindannyian kényelmesen elférünk.
2022. júl. 21. 12:20
 20/23 anonim ***** válasza:
77%
Nem hagynám, mèg nagyon pici, max ha ugyanabban a városban lennènk vagy fèl òra távra max. Ahogy a 14-es ìrta is bevállalnám, az jò ötlet :)
2022. júl. 21. 12:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!