Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4 hónapos babát rábíznátok...

4 hónapos babát rábíznátok egy éjszakára a nagyszülőkre?

Figyelt kérdés
Nagyon kedves barátnőm esküvőjére vagyunk hivatalosak 120 km-re tőlünk, ezért úgy gondoltuk kényelmesebb megoldás lenne ottaludni, mint éjszaka utazgatni haza. Eddig a leghosszabb idő 3 óra volt, amit anyukámmal töltött a kisfiam, akkor nagyon jól elvoltak, de nem tudom az éjszakát hogy viselné. Kicsit aggódom, pedig jó alvó baba. Részben anyatejes, részben tápis, szóval azzal nem lenne gond, hogy mit eszik. Ti otthagynátok a babát éjszakára ebben az esetben?
2022. júl. 21. 08:06
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindkét gyerekemnél fél éves koruktól indult az az időszak, hogy már nem volt nekik "mindegy", hogy ki eteti meg, ki rakja le, stb. Akkor kezdtek anyásabbak lenni. 4 hónaposan még a rézf.szú bagoly is megetethette volna szerintem őket, azon sem ütköztek volna meg. De ők tápszeresek voltak, nyilván a cicihez szokott babáknak nem mindegy, meg gondolom személyiségtől is függ. Tehát te ismered a babádat, és te tudod, hogy megbízol-e anyukádban (bár valszeg igen, mert máskülönben nem is születik meg a kérdés). Ennek fényében dönts :)
2022. júl. 21. 12:56
 22/23 anonim ***** válasza:
65%
Igen, rábíznám nagyszülőkre
2022. júl. 21. 13:00
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2022. júl. 21. 14:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!