Csak nekem ilyen nehéz elfogadni, ha mással szeretne lenni 2 éves babám?
A nagyobb fiam 27 hónapos, a kisebb 5 hónapos. Imádom őket! A nagyobb fiam mostanában kezdett el ragaszkodni a nagyszülőkhöz. Eddig Anya volt a legfontosabb a világon. Mamával játszott a nagyobb fiam, és odamentem hozzá, hogy megszeretgessem kicsit (egyébként is gyakran megölelem, megpuszilom őket). Ő pedig elküldött, hogy most a Mamával játszik!
Borzasztóan rosszul esett!
Persze, nyilván ez egy természetes folyamat, hogy felfedezi maga körül a világot, az embereket.
Ti is ennyire érzékenyek vagytok?
nagyon rossz ez a helyzet:S
nkm ikreim vannak 19hósak és egyikük állandóan elküld a másikuknak meg csak én létezem.
nagyon rosszul tud esni:S
Köszönöm a válaszod!
Örülök, hogy megértesz!
Remélem, a másik babád megváltozik, és Anyás lesz! :-)
Persze, ez rossz, szerintem aki azt mondja, neki nem sz@r, az hazudik:D
De ettől függetlenül inkább örülj, hogy kezd önállósodni a kicsi, még mindig te vagy neki a világ, hiszen te vagy az anyukája, de azért egyszer el kell engednünk a kezüket:S
Ha anyukámnál vagyunk, az én babám (1 éves) is folyton megy hozzá, néha olyan, mintha én ott se lennék.:-S
Rosszul esik, de sok mindent nem tudok tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!