S. O. S.1,5 éves lányom még mindig nem hajlandó semmilyen ételt elfogadni a bébi ételen kívül, a többire mindig azt mondja hogy nem jó. Mit tegyek?
Akárki főz neki nem eszi meg. Már próbáltam mindent, és kifogytam az ötletekből, de a türelmemből is lassan.
Mit csináltam rosszul? Normális, hogy 1,5 éves gyerek még mindig bébi ételt eszik? Másnak is volt ilyen babája?
Te eteted?
Mert már 1 éves kortól önállóan akarnak enni.
Amikor pár nappal a szülinapja előtt észrevettem, hogy tőlem nem fogadja el a kaját, letettem neki a darabos ételt, és azóta ( 2 hónapja) egyedül eszik. persze tiszta maszat minden, de ez egy ilyen korszak. másfél éves kortól már a kanállal esznek egyedül, ki szépen, ki maszatosan.
nem normális, ha nálatok ez a helyzet. hagyd önállósodni, meglepődnél!
bébi étel alatt azt érted, hogy üveges kaja? vagy te főzöl és pépessé csinálod?
mert ha üveges, akkor ez a baja! megszokta a mű ízt, és nehezebben megy a fincsi főtt kaja, furcsa neki.
ne erőltesd, én mindennap picivel több kanállal adnék neki a főztömből, nagyjából azt csináld szerintem, mint az első falatoknál......
újra kezdheted vele a "hozzátáplálást", szerintem ez a megoldás, mást nagyon nem tudok elképzelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!